• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
NYC Applelicious Glossy Lip Balms

NYC Applelicious Glossy Lip Balms

Ohhhhh toen ik deze heerlijke lippenbalsem voor het eerst uit zijn verpakking haalde, kwam de heerlijke appelgeur mij al tegemoet. Deze applelicious lipbalmsem van NYC scoort al meteen punten door zijn geweldige uiterlijk, vooral het appeltje in de stick zelf vind ik erg leuk gedaan. Bovendien is deze lippenbalsem niet alleen maar leuk voor de heb, de Applelicious werkt ook nog eens zoals die zou moeten. Je lippen worden verzorgd door dit appeltje.

De Applelicious Glossy Lip Balm bevat karitéboter, jojoba en avocado olie, door deze bestanddelen moeten de balsems je lippen zacht en gehydrateerd houden. De lippenbalsem geeft je lippen een subtiel kleurtje en een glossy effect. Er zijn vier soorten Applelicious lipbalms en ze geven allemaal een ander subtiel kleurtje. Ik heb de Caramel Applelicious lipbalm.

Zoals je op mijn lippen ziet geeft deze lipstick een subtiel kleurtje af en een hoog glossy effect.

Deze Applelicious Lipbalm beloofd dat je lippen zacht worden van deze lippenbalsem. Ik had er zo mijn bedenkingen bij, omdat ik vaak een lipbalsem van een make-up merk niet prettig vind voor mijn lippen. De Applelicious lipbalsem ziet er erg leuk uit en de geur is zo hemels! NYC maakt zijn belofte echt waar en deze lippenbalsem is niet alleen maar leuk voor de show om even uit je tas te halen, je kan er ook met een gerust hart je lippen mee insmeren.

De Applelicious Lipbalms kun je kopen bij de Kruidvat filialen die een NYC schap in hun filiaal hebben. Voor  €2,79 is deze Applelicious Lipbalm al voor jou!