• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
New in | Nike Free Run 5.0

New in | Nike Free Run 5.0

Vorig jaar was een helemaal gek op hardlopen, maar op een gegeven moment had ik heel weinig, was de motivatie even weg en zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik had overal sneller tijd voor dan hardlopen en ik ging eigenlijk bijna niet meer. Toen ik de laatste keer ging merkte ik dat m’n schoenen wel aan het einde van zijn latijn waren en het tijd was voor nieuwe schoenen. Na wekenlang twijfelen heb ik gekozen voor deze Nike Free Run 5.0, in zwart wit en neon geel en ik vind ze erg tof. 

Op naar een nieuw hardloopschema

Ik zocht schoenen die heel erg lekker lopen, maar die ook nog eens een beetje te combineren zijn met al mijn drukke sportleggings. Deze Nike Free Runs zijn namelijk in talloze kleuren verkrijgbaar. Ik was alleen heel erg aan het twijfelen, of ik ze moest kopen of dat ik gewoon eerst even weer een paar keer moet hardlopen op mijn oude schoenen. Ik heb gewoon geen zin in blessures en ik heb wel weer zin om te gaan hardlopen. Binnenkort dus weer nieuwe hardloopverhalen én updates rondom het hardlopen op mijn blog. Ik begin weer rustig aan, want m’n lijf is niks meer gewend!

Hoi motivatie!

De Nike Free Runs 5.0 kosten best wel wat geld, namelijk €115 en dat vind ik gewoon veel geld. Ik geef het makkelijker uit aan sneakers die ik dagelijks draag, dan aan sportschoenen. Het slaat eigenlijk nergens op, want hardlopen kost voor de rest niet zoveel geld. Je bent niet maandelijks een X bedrag kwijt voor een sportschool. Een setje hardloopkleding kan je ook al bij de Primark scoren, dus ik geef aan hardlopen weinig geld uit. Ik krijg wel onwijs veel motivatie, van mijn nieuw paar schoenen. Laten we snel weer de 5 km net onder de 30 minuten lopen, dat is iets waar ik naar toe wil. Maar voor nu, eerst maar eens gaan én rustig opbouwen.