• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Oolaboo Super Foodies face cream & shampoo

Oolaboo Super Foodies face cream & shampoo

Ik heb al eens eerder kennis mogen maken met het luxemerk Oolaboo. Ik vind allereerst de verpakkingen van Oolaboo altijd erg tof, uniek en opvallend! Toen ik deze leuke doosjes zag was ik al meteen weg van de doosjes die om de producten heen zitten.  Ik heb de Rich Moisturizing Shampoo en de Pure Comfort Face Cream getest.

De kartonnen doosjes die om de verpakkingen heen zitten, vind ik leuker, specialer en unieker dan de witte verpakkingen, die alleen maar clean ogen. Zonde, want ik was juist altijd onder de indruk van de unieke verpakkingen van Oolaboo.

Met dezelfde liefde, hartstocht en passie als bij Oolaboo luxury hair care, werd ‘super foodies’ ontwikkeld. Opnieuw werden in onze laboratoria natuurlijke en wetenschappelijke formules – met essentiële en eetbare nutriënten – vertaald naar 18 bijzondere verzorgingsproducten, ontwikkeld om de noodzakelijke voedingsstoffen – tijdens de dagelijkse verzorging – terug te geven aan ons haar, onze huid en onszelf. “Linking inner & outer beauty” is onze slogan. ‘Super foodies’ onderstreept deze uitspraak volledig. Wat goed is voor onze binnenkant, is ook geschikt voor onze buitenkant, dat is het principe van nutricosmetics oftewel: superfoods.

Super foodies pure comfort cream is een comfortabele, voedende en beschermende gezichtscrème met een zachte textuur, boordevol antioxidanten. Bevat natuurlijke en biologische ingrediënten. Een rijk geconcentreerde voedende crème die gemakkelijk wordt opgenomen. Biedt een effectieve bescherming tegen externe invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken. Het is geschikt voor iedereen die extra voeding en bescherming van de huid wenst. Met een anti-aging en beschermende werking is dé ideale bescherming in een koud klimaat en verzekert het comfort van de huid. (€ 39,50)

Ik heb de laatste tijd last van een hele droge huid en van wat pigment vlekjes aan de onderkant van mijn ogen.  Door de weersinvloeden en het verschil in temperatuur wordt mijn vooral mijn kaaklijn heel erg droog en dat voelt niet prettig aan. Ik vind het prettig om te weten dat er anti-aging in deze crème zit, want vanaf je 25e is belangrijk om daar ook aandacht aan te besteden. Mijn huid reageert erg goed op deze crème, wordt er niet vet van en ik krijg er ook geen onzuiverheden van. De crème is lekker geconcentreerd en biedt goede voeding voor mijn huid én verzorgt ook goed mijn plaatselijk rode plekken. Wel vind ik de prijs wel aan de hoge kant, maar voor een goede dagcrème wil ik dat nog wel neerleggen.

Super foodies rich moisturizing shampoo is een shampoo speciaal ontwikkeld voor de verzorging van normaal, vochtarm tot zeer droog haar. Dankzij Babassu olie wordt de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid hersteld. Het haar wordt onmiddellijk soepel en handelbaar, terwijl een (droge) hoofdhuid wordt gekalmeerd. Babassu-olie sluist vocht, enzymen en andere voedingsstoffen in elke haarfollikel en verzorgt de hoofdhuid met essentiële voedingsstoffen. Babassu-olie komt van de babassupalm uit Brazilië en behoort tot de droge oliën en helpt bij een droge geïrriteerde hoofdhuid en voorkomt gespleten haarpunten en vochtverlies van het haar. Babassu-olie maakt het haar heerlijk soepel, zonder dat het haar vet wordt. Geschikt voor dagelijks gebruik en veilig genoeg voor gekleurd haar. (€ 29,50)

Ik ben heel erg makkelijk wat betreft het gebruik van shampoo’s. Wel parabenen, of niet, ik moet eerlijk bekennen dat het mij niet heel veel uitmaakt. Ik krijg namelijk geen last van mijn hoofdhuid. Ik merk wel dat mijn haren heel erg snel vet worden bij mijn hoofdhuid en bij deze shampoo had ik het idee dat het wat langer duurde voordat mijn haar vet werd. Ik vind de shampoo met een prijs van €29,50, echt wel aan de dure kant.

Tags: