• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Oriflame Eau de cologne | !fresh & nature!

Oriflame Eau de cologne | !fresh & nature!

Eau de colognes of body splashes vind ik een heerlijk product voor in de zomer. Oriflame komt met een hele nieuwe Eau de Cologne lijn voor zowel mannen als vrouwen. Ik vind het erg leuk dat Oriflame ook aan de mannen denkt! Het is soms wat zwaar om een heftig parfum te gebruiken in de zomer, dus ik vind het prettig als de temperaturen wat hoger zijn dat ik een eau de cologne gebruik in plaats van een parfum. Vandaag review ik twee vrouwen en twee mannengeuren die Tim getest heeft. Oriflame heeft een prachtige lijn opgezet die bestaat uit vier vrouwen geuren en twee mannengeuren eau de colognes.

Tijdens warme zomerdagen is een te sterk overheersend en zwaar parfum een ‘no go’. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Oriflame introduceert twee nieuwe Eau de Toilettes voor hem en haar met lichte, sprankelende en vooral zomerse geurnoten. Voor wie liever kiest voor een verfrissende Eau de Cologne zijn er vier varianten voor haar met tintelfrisse aromatische geuren en twee unieke Eau de Colognes, speciaal voor hem op basis van ultiem mannelijke geurnoten!

De flacons zien er zo lekker vrolijk en fris uit. De ideale flessen voor de zomer en heerlijke grote flessen van 400ml! Ik vind de flessen heel erg leuk en opvallend, fijne geuren en mooie etiketten!

Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes For her verkrijgbaar in Lemon, Lavender, Orange Blossom en Red Apple. Ik heb de Orange Blossom en de Red Apple eau de cologne geprobeerd.

Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes voor Haar: Onweerstaanbare frisheid in elke druppel, dat zijn de vier nieuwe Fresh & Nature Eau de Colognes van Oriflame voor haar! Deze verfrissende geurwaters zijn verkrijgbaar in de varianten Lemon, Lavender, Orange Blossom en Apple. Gebruik ze als sprankelende ‘all over body splash’ in plaats van je normale parfum of breng ze aan als instant opfrisser op de huid van je hals, polsen en decolleté tijdens warme zomerdagen. Je huid wordt er fluweelzacht van en dankzij de royale 400 ml flacons hoef je er niet zuinig mee te zijn! ‘Splash’ ze all over je lichaam voor een verfrissende, subtiele parfumering van je body!

  • Red Apple: Een heerlijke zoete, zomerse geur die mij heel erg doet denken aan Turkse appelthee. Dat vind ik echt zo lekker en ik vind het heel erg leuk dat deze eau de cologne mij aan al mijn vakanties in Turkije doet denken.
  • Orange Blossom: Is een hele frisse geur, die echt verfrissend werkt na een hele warme, zomerse dag of om je ondertussen even op te frissen met deze heerlijke eau de cologne. Oranje Blossom is echt mijn favoriet!

Nieuw voor mannen zijn de Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes in royale 400 ml flacons. Er is hierbij een keuze uit de geuren Cardamom & Vetiver (een houtachtige, kruidige geur) en Pepper & Lime (een fougère, citrusachtige en licht kruidige geur). Hij kan ze gebruiken als verfrissende body splash over het hele lichaam na het douchen en tijdens warme dagen of als heerlijk geurende after shave.

Oriflame Fresh & Nature Eau de Colognes voor Hem verkrijgbaar in Cardamom & Vetiver en Pepper & Lime.

  • Cardamom & Vetiver: Een hele lekkere, maar kruidige geur die ook heel warm ruikt. Een beetje houtachtig gemengd met kruiden.
  • Pepper & Lime: Deze geur is een stuk frisser en de lime/citrusgeur komt zeker erg naar voren in deze eau de cologne. Tim vindt deze echt super fijn en hij was heel erg blij met zijn eau de cologne hihi 😉

Conclusie:

Ik vind deze eau de colognes zeker een heerlijke toevoeging aan het Oriflame assortiment! Ik ben echt gek op grote verpakkingen en helemaal als het product ontzettend fijn is. Ik ben echt gek op de fijne, frisse, zomerse geur van Orange Blossom. Van mij mag het wel lekker boven de 25 graden worden, mijn verkoeling heb ik al in huis! 14 euro voor een verpakking van 400 ml vind ik nog wel een redelijke prijs voor zulke fijne producten. Ik kan mij voorstellen dat sommige van jullie de prijs aan de hogere kant vinden, maar ik vind het de prijs zeker wel waard. Ik vind Oriflame een heel erg fijn merk en ik ontdek steeds nieuwe, fijne producten.

Oriflame Eau de Colognes voor hem & haar € 14,00/400 ml. Verkrijgbaar vanaf heden (behalve de Red Apple variant voor vrouwen, die is verkrijgbaar per 25 juli) via de website.  De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl