• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Oriflame The One | Power Shine Lipsticks

Oriflame The One | Power Shine Lipsticks

Het Zweedse merk Oriflame heeft pas geleden een nieuwe make-up collectie uitgebracht met 30 verschillende producten. Oriflame The One heet de nieuwe collectie en is onderverdeeld in drie categorieën.  De drie categorieën zijn Opvallend, Lang houdend en Dagelijkse schoonheid. Oriflame is een merk wat jullie vaker voorbij zien komen op mijn blog. Ik ben erg tevreden over dit merk en ik vind het dan ook erg leuk dat Oriflame een nieuwe make-up lijn heeft uitgebracht met de naam The One. Ik heb meerdere producten ontvangen van deze collectie en vandaag is het de beurt aan de Power Shine Lipsticks.

Met Oriflame The ONE Power Shine Lipsticks zorg je voor ultraglanzende lippen! De intens reflecterende Meta Shine Pearls creëren een ultieme hoogglans en een schitterend effect. De samenstelling van deze nieuwe lipstick werkt de hele dag hydraterend en verzorgend dankzij het toegevoegde Lip Kiss Complex met SPF 12. Dit zorgt voor mooie, goed beschermde én gladde lippen. Hoe gladder de lippen des te mooier de glans!

Oriflame The ONE Power Shine Lipstick (1,7 g.) is voor € 12,- per stuk verkrijgbaar in 15 schitterende kleuren.

De verpakkingen vind ik erg leuk uitzien en de zilveren glans vind ik goed passen bij een shiny lipstick. Ik vind het erg leuk dat de huls zo smal is en daardoor lekker herkenbaar in mijn stash.

Ik ontving drie kleuren namelijk Lustrous Nude, Glistening Rose & Red Ovation.

De kleuren Lustrous Nude, Glistening Rose & Red Ovation. Het zijn allemaal lipsticks met een hoogglans en een glittertje hier en daar. Vooral de roze Glistening Rose heeft heel veel glitters.

De mooie Lustrous Nude met een subtiele glitter erin!

Glistening Rose is een zacht kleurtje met heel veel glitters erin. Je voelt de glitters wel echt zitten op je lippen en dat vind ik minder. Ik vind dat gevoel nooit zo lekker.

Mijn favoriet, de mooie Red Ovation! Deze lipstick is ook lekker shiny, maar ik vind het glitter-gehalte bij deze lipstick wel meevallen gelukkig.

De lipstick blijven wel een paar uur goed op zijn plek zitten. Ik ben zelf normaal gesproken meer van matte lipsticks, of in ieder geval lipstick zonder al teveel glitter. Ik vind dat er in Glistening Rose echt veel te te veel glitters zitten, die had ik mooier gevonden met alleen een gezond glansje. Red Ovation is echt een pretty kleurtje en deze heb ik dan ook al veel gedragen.

Oriflame The ONE Power Shine Lipstick (1,7 g.) is voor € 12,- per stuk verkrijgbaar in 15 schitterende kleuren op de website van Oriflame.

Tags: