• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Oriflame The One producten

Oriflame The One producten

Ik liet al eerder diverse producten van Oriflame terugkomen op mijn blog, zoals deze lipsticks, die ook onderdeel uitmaken van de nieuwe make-up lijn The One. Ik review in dit artikel de rest van de producten, dus bereid je voor op een lekker lang artikel vol fijne, korte reviews.

De foundation in fair nude is voor mij echt de perfecte kleur, blijft goed zitten en is nu al ruim een maand mijn favoriete foundation. Ik wissel deze foundation nog maar weinig af voor een andere foundation. Deze foundation blijft super goed zitten, voelt lekker luchtig aan op de huid én heel erg belangrijk bevat een SPF 20. Ik vind het heel erg prettig dat Oriflame zulke lichte foundations maakt, want er zijn heel wat bleke huidjes onder ons. De prijs van 17 euro vind ik een redelijke prijs voor een foundation. Niet budget, maar ook niet echt highend.

Oriflame The ONE IlluSkin Foundation (30 ml.) is voor € 17,- per stuk verkrijgbaar in 6 natuurlijke tinten

Naast een fijne foundation komt er ook bijpassende concealer. Ik vind niet dat je concealer aan moet brengen in veel te lichte kleur, want op foto’s met flits kan je dan heel goed je veel te lichte concealer zien zitten. Zoek een matchende concealer bij je huidskleur. Ik gebruik weinig concealer, omdat ik het al snel too much vind na mijn foundation. Na een heftige nacht, gebruik ik wel eens wat concealer onder mijn ogen of om wat plekjes weg te werken. Deze concealer smelt heel erg fijn samen met mijn foundation, zonder mij het gevoel te geven dat ik nog een laag aanbreng op mijn gezicht.

Oriflame The ONE Illuskin Concealer (10 ml.) is voor € 11,- per stuk verkrijgbaar in 3 natuurlijke tinten

Niets op mijn huid (links) & foundation + concealer (rechts

Ik vind het zelf ontzettend lastig om crème oogschaduws aan te brengen en ik ben er altijd huiverig voor. Ik heb de oogschaduwcrèmes aangebracht op een basis van MAC painterly én een oogschaduw in mijn huidskleur. Ik heb voorzichtig de oogschaduw op een kwast gedept en deze geprobeerd uit te vervagen. Ik vind vooral de glans van de goud-beige oogschaduw erg mooi, maar ik vind het niet prettig werken. Deze ooglook ben ik ruim 20 minuten bezig bezig geweest en dat alleen met de kleurtjes mooi/gelijk aanbrengen. De ooglook heeft de avond ook niet overleefd omdat het ging creasen als een gek, ondanks mijn voorbereiden die ik heb getroffen als basis. Mwehh, ik ben gewoon geen fan van creamy producten voor de ogen.

Oriflame The ONE Colour Impact Cream Eye Shadow (4 g.) is voor € 13,- per stuk verkrijgbaar in 8 sprankelende kleuren

Conclusie:

De foundation heeft gelijk mijn hart gestolen en sindsdien gebruik ik deze foundation erg graag. Hij matcht prachtig bij mijn huid op dit moment (nu mijn gezicht nog geen kleurtje van de zon heeft) en hij voelt zo lekker aan op de huid. De concealer doet zijn werk goed, verbergt de donkere kringen of puistjes. De creamy eyeshadows, als je even oefent wordt het resultaat wel heel erg mooi, maar na een paar uur begint het als een gek te creasen. Wel vind ik de kleurtjes echt super en vind ik het resultaat de eerste paar uur wel mooi!

Tags: