• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Pure verwennerij met Therme Bulgarian Rose lijn

Pure verwennerij met Therme Bulgarian Rose lijn

Herinneren jullie nog m’n mega unboxing? Ik kreeg echt een mega pakket opgestuurd van Therme en vandaag m’n korte reviews van al deze producten. Ik heb de laatste tijd heel wat gesmeerd, opgespoten, geroken en puur genoten van de mooie producten. Therme is wat mij betreft een heel erg luxe merk en ik kan daar extra van genieten. Ik heb heel veel van deze producten al geprobeerd en ik trap af met de Bulgarian Rose lijn van Therme. Het is niet mogelijk om alle producten in één artikel te behandelen, aangezien dat het dan heel erg lang wordt en zulke lange artikelen worden toch minder / niet gelezen. Pure verwennerij met Therme Bulgarian Rose lijn en met deze lijn geniet ik nog meer van mijn mooie badkamer.

De Therme Bulgarian Rose producten hebben een elegante rozengeur die alle zintuigen betovert en heeft zeer milde huidverzorgende eigenschappen. De rozengeur is subtiel aanwezig en ik vind het een heerlijke geur. Aan de ene kant is die bloemig en zoet, maar aan de andere kant vind ik het ook wel ergens soms een warme geur hebben. Ik vind het prettig dat het geen overheersende bloemengeur heeft. Een echte vrouwelijke geur!

De verpakkingen stralen één en al luxe uit en ik vind luxe producten altijd heel erg prettig. Pure verwennerij voor thuis en daar ben ik dol op. Heerlijk om lekker een avondje in bad te gaan en om je lichaam dan uitgebreid te scrubben, te reinigen en uiteindelijk ook weer te verzorgen met een lekker body butter of scrub. Me-time is heel erg belangrijk en dit is één van de manieren omdat te doen.

Bulgarian Rose lijn van Therme

Therme Bulgarian Rose Shower Scrub €8,99 – met roos en cranberry extracten, maakt de huid glad en geeft een zijdezacht gevoel. Geniet van de zoete en vrouwelijke geurbeleving.  De scrub is een fijne scrub en de deeltjes van de scrub zie je dan ook bijna niet zitten. Wanneer je je huid scrubt voel je een zachte korrel op je lichaam. Mocht je niet van fijne scrubs houden dan is dit niks voor jou, dan kan je beter één van de scrub salts kiezen van Therme, die zijn veel grover en scrubben dus ook wat harder. Deze shower scrub voel je licht schurend gevoel op de huid.

Voor een showerscrub, voor zo tussendoor om te scrubben vind ik het lekker. Heel erg makkelijk om even snel mijn benen te scrubben, zonder uitgebreid een heel scrub ritueel te moeten doen. Wanneer ik uitgebreid ga scrubben vind ik deze scrub te fijntjes en dan gebruik ik liever een grove suiker- of zout scrub.

Therme Bulgarian Rose Dry Oil Spray €7,19 voedt, verzorgt en verzacht de (droge) huid. De olie met de hoogwaardige roos- en cranberryextracten wordt goed door de huid opgenomen. De verstuiver zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding. De Dry Oil trekt snel in, waardoor de huid zacht, maar niet vet aanvoelt. De zoete en vrouwelijke rozengeur zorgt voor een subtiele parfumering van de huid.

Geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de (extra) droge huid. Ook geschikt om direct na het douchen op de natte huid aan te brengen.

Ik vind oliën tegenwoordig heel erg lekker, maar een paar jaar geleden moest ik er niet aandenken. Oliën stonden voor mij gelijk aan een vette huid, een product wat totaal niet intrekt en ik had het idee dat ik de hele dag een glimmende, plakkende huid had. Tegenwoordig weet ik wel beter en ben ik juist enthousiast als ik een olie in een verzorgingslijn zie. Deze olie gebruik ik heel erg graag na het douchen. Wel vind ik het prettig om mijn huid eerst af te drogen en mij dan lekker in te smeren met deze olie.

De olie is bedoeld voor droge huidjes, maar ik heb geen extreem droge huid. Meer een normale huid met zo nu en dan droge plekjes. Voor mij is deze olie ook al heerlijk en de droge plekjes worden heel goed gevoed. De olie trekt snel in, zorgt voor een lekkere geur en voelt totaal niet vet aan. Er zit wel parfum in het product en dat ruik je ook wel. Dit kan een nadeel zijn voor een product voor de droge huid, want parfum kan uitdrogend werken. Zelf heb ik daar geen last van, maar ik wil het wel altijd even melden.

Therme Bulgarian Rose Shower Satin €4,59 – Douchewater wordt romantisch rozenwater dankzij Therme Bulgarian Rose Shower Satin. De voedende en verzorgende verwendouche van Bulgarian Rose Shower Satin is gebaseerd op de perfecte schoonheid van de roos, met haar zoete en vrouwelijke geurbeleving. De Bulgarian Rose douchecreme is pH-huidneutraal.

De heerlijke voedende shower satin vind ik ook een heel fijn product. Net als de andere producten bevat het parfum, maar ook bevat dit product SLES. Kan een nadeel zijn, want beide ingrediënten kunnen uitdrogend werken. De shower satin droogt mijn huid niet uit en ik voel ook niet dat mijn handen uitgedroogd zijn. Dat voel ik wel eens bij bepaalde douchegels of stukken zeep, maar bij deze heb ik daar geen last van. Ook deze showergel van de Bulgarian Rose lijn ruikt heel erg lekker.

De producten van de Therme Bulgarian Rose lijn zijn heel erg fijn, luxe en ik vind het echt verwennerij. Er zitten wel mindere ingrediënten in de producten en dat kan voor sommige mensen die daar heel erg opletten nadelig zijn. Ik heb er zelf geen moeite mee, dus voor mij is het een fijne lijn en de geur vind ik heel bijzonder!