• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Rimmel Londen Waterproof Eyeliner

Rimmel Londen Waterproof Eyeliner

Zijn wij vrouwen niet altijd op zoek naar de fijnste eyeliner? Die de hele dag blijft zitten, perfecte lijntjes en wings trekt, en ook nog eens pikzwart is? Ik ben daar namelijk wel altijd op zoek naar en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Vandaag test ik de Rimmel Londen Waterproof eyeliner met kwastje in de dop in de kleur zwart. De eyeliner van Rimmel leek mij erg fijn, omdat ik altijd erg last heb van traanogen op de fiets. Heb je net de perfecte look gemaakt met een mooie wing, tot je 1 minuut op de fiets zit en de wind je weer eens om de oren waait. Na een paar minuten voel ik het al nattig worden onder mijn ogen en weet ik alweer dat het te laat is en mijn eyeliner overal zit waar het niet hoort. Is deze eyeliner van Rimmel waterproof??

Het potje/flesje hoe je het ook wil noemen waar deze eyeliner in zit, vind ik er erg mooi en stijlvol uitzien. Wat ik handig vind dat er een eyeliner kwastje in de dop zit verwerkt die er uit kan halen. Vervolgens kan je ook nog het potje van de dop afdraaien en heb je drie losse onderdelen. Ik vind dat wel erg handig bedacht van Rimmel, want dan heb je altijd een eyeliner kwastje bij je, ideaal als je op vakantie bent of een nachtje bij je vriend gaat logeren en je weer eens je eyeliner kwast vergeet. Dat kan dus niet bij deze eyeliner!

Het kwastje wat er bijgeleverd zit vind ik wat aan de brede kant om er mooie dunne lijntjes mee te zetten, dat vind ik wel weer een nadeel. Ik heb liever een dunnere kwast waar je wat nettere lijnen mee kan zetten dan deze kwast. Misschien dat jullie er wel handig in zijn, maar ik gebruik liever een dunner kwastje.

De swatches zijn gemaakt met één veeg eyeliner met het bijbehorende kwastje die in de dop zit. Helaas niet al teveel pigment in één veeg. Bij een (gel)eyeliner zie ik toch liever meteen een hele gitzwarte streep wanneer ik swatches maak. Je kan de eyeliner wel goed opbouwen dat is wel fijn. De swatches bleven erg lang zitten op mijn hand en een douchebeurt hebben ze ook overleeft. Helaas blijft de eyeliner erg nattig op mijn oog en onlangs dat ik het een paar minuten heb laten drogen blijft de eyeliner maar afgeven. Niet alleen het eerste uur, maar na een paar uur zie ik weer een zwarte lijn boven mijn oog.

Voordelen:

  • Er zit een kwastje bij de geleyeliner bijgeleverd
  • Verkrijgbaar bij de drogist
  • Mooi stijlvol flesje/potje

Nadelen: 

  • De geleyeliner blijft maar afgeven en is niet waterproof
  • De prijs is erg hoog voor wat je er voor krijgt
  • Het kwastje is erg breed om er dunne lijnen mee te zetten
  • De eyeliner is niet goed gepigmenteerd/niet gitzwart

De Rimmel Waterproof eyeliner kost €8,99 wat ik vrij veel geld vind voor een eyeliner die niet waterproof is en maar blijft afgeven op je oogleden. Helaas, je kan beter een geleyeliner van Essence of Catrice scoren, die blijven de hele dag zitten. Helaas Rimmel!

Tags: