• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Rimmel Volume Shake Mascara

Rimmel Volume Shake Mascara

Rimmel introduceert een nieuwe mascara en niet zomaar een mascara. Een mascara die bij binnenkomst al meteen anders aanvoelde. Ik pakte de mascara op uit de persverpakking en het viel mij meteen al op dat de mascara ontzettend zwaar aanvoelde. Het voelde anders dan anders en dat wekte meteen mijn nieuwsgierigheid op. Wat zal deze bijzondere mascara voor geweldigs voor mijn wimpers doen? Ik heb het over de Rimmel Volume Shake Mascara. Baanbrekende Shakeable Mascara voor een prachtig klontvrij volume effect, dat vraagt om een test!

Al vanaf het allereerste moment dat Eugene Rimmel in de 19e eeuw, de eerste mascara op de markt bracht, is het de kern van het erfgoed van het merk, en altijd de belangrijkste focus voor de nieuwste innovaties. Vandaag weet Rimmel wederom de mascarawereld op te schudden door de eerste Volume Shake mascara te lanceren. Heb je er ook zo’n hekel aan om je mascara weg te gooien omdat die niet meer zo lekker werkt als eerst? Of omdat de emulsie is uitgedroogd en je alleen maar ‘bad lashes days’ heb de laatste tijd? Extra erg klontert of je wimpers gewoon niet meer in ‘model’ brengt? Tijd om de boel eens op te schudden!ShakersysteemRimmel Volume Shake Mascara is is voorzien van het aller eerste gepatenteerde shakersysteem om op elk gewenst moment de volume gevende formule te verversen. Hoe? Op basis van tien jaar research is Rimmel erin geslaagd om een watergel structuur tebontwikkelen, gemaakt van een unieke combinatie van water en wassoorten. Zodra er klonten ontstaan, veranderen deze weer van droog naar romig als de emulsie geshaket wordt door middel van de unieke cilindervormige mixer in de mascarahuls.Ik vind de verpakking van de Rimmel Volume Shake Mascara erg leuk en interessant. De mascara valt zeker op in het schap omdat voor mijn gevoel er geen mascara’s zijn met deze kleur. De verpakking is leuk bedacht. Het borsteltje heeft flexibele vezels en daar houd ik wel van. Vaak zijn dat de mascara’s waardoor mijn wimpers het beste zitten. Toch vond ik het borsteltje wel lastig aanbrengen en merkte ik dat ik wel wat volume kreeg in mijn wimpers maar dat mijn wimpers juist erg ongelijk er van werden, minder lang dan met de mascara die ik normaal gebruik en ik miste wat lengte. De zwarte kleur vind ik wel heel erg mooi, het maakt mijn wimpers goed zwart.Mijn mening over de Rimmel Volume Shake MascaraIk had meer verwacht van deze Volume Shake Mascara. Ik vind het wel erg leuk bedacht en de mascara voelt ook ‘droog’ aan op wimpers. Dat vind ik wel een groot voordeel want ik vind het niet prettig als mascara’s te nat aan voelen. Ik heb deze mascara nu sinds april in gebruik en hij werkt nog steeds goed naar behoren zonder uitdroging en klonten. Ik vind het effect op mijn wimpers alleen te min helaas.Op deze foto’s zie je wel dat de mascara mijn wimpers goed zwart maakt maar ook dat ze heel erg ongelijk zijn, recht en niet gekruld worden door deze mascara. Ik vind dat mijn wimpers veel voller mogen worden door een mascara en dat is iets wat ik nu mis en wat ik wel graag had willen zien. De substantie van de mascara vind ik wel heel erg prettig, niet te nat en niet te droog. Ik vind het idee wel heel erg leuk maar ik zie graag een verbetering van de borstel waardoor ik meer volume kan creëren.De mascara gaf niet af gedurende de dag (de eyeliner heeft wel iets afgegeven zie ik nu op de foto’s haha) en werd makkelijk weer verwijderd met micellair water.

Bijzonderheden Rimmel Volume Shake Mascara

  • De eerste `Shake-Shake’ technologie die ervoor zorgt dat de Volume Shake Mascara langer houdbaar blijft dan reguliere mascara’s
  • Gepatenteerd shaker-systeem verfrist op elk moment de volume gevende formule. De formule blijft zo goed als nieuw, zonder te klonteren, vanaf het eerste tot het laatste gebruik.
  • Het Volume Defining borsteltje met de flexibele vezels geeft volume en separeert de wimpers van uit de binnen,-naar de buitenhoek voor een strakke, gedefinieerde look.
  • Geniet elke applicatie opnieuw van een onberispelijk, klontvrij en smudge-free volume-effect

 Vanaf nu verkrijgbaar bij de Rimmel verkooppunten voor €15,49