• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Sieraden van de website House of Lou

Sieraden van de website House of Lou

Ik ben echt een liefhebber van grote, opvallende en gekleurde sieraden. Mensen die mij al langer volgen zien mij regelmatig met grote statementkettingen, of grote kleurrijke oorbellen. Ringen zijn niet zo mijn ding, omdat ik nooit passende ringen kan vinden, maar armbandjes daarentegen draag ik weer het liefst in alle kleuren en maten. Vandaag heb ik een geweldige review voor jullie, van de leuke website House of Lou. House of Lou is opgericht door de lieve Milou, die een ontzettend grote passie heeft voor alles wat met sieraden te maken heeft. House of Lou is opgericht in ’13 om vrouwen met een kleiner budget, ook de mogelijkheid te geven om een outfit op een simpele manier te kunnen upgraden. Sieraden kunnen je outfit zo’n bijzondere boost geven, daar weet ik alles van! Een simpele witte top, met daarop een toffe grote statementketting? Geweldig vind ik zulke combinaties en ik kan mijn hart ophalen bij de collecties van House of Lou.

Ik heb een zwak voor aparte sieraden, die vind ik al snel heel erg bijzonder. Ik vind het erg leuk om te merken dat House of Lou regelmatig nieuwe collecties uitbrengt en dit allemaal in niet al te grote oplagen, zodat je ook gewoon origineel bent met je sieraden. Ik vind het wel erg leuk om originele sieraden te dragen en er wordt regelmatig gevraagd waar ik deze sieraden precies vandaan heb gehaald. Ik heb mijn ogen uitgekeken op de website, er worden echt stuk voor stuk prachtige sieraden verkocht.

‘Vroeger’  moest ik echt niks weten van rode sieraden, rood vond ik altijd maar niks en totaal niet mijn kleur. De laatste jaren vind ik rood juist een hele mooie kleur voor sieraden. Qua kleding zal het nooit mijn favoriete kleur worden, maar rood als accessoire vind ik een geweldige, sprekende kleur!

Wanderlust Earrings

Ik begin meteen met een heel bijzonder sieraad, namelijk deze prachtige oorbellen. Ik vind deze oorbellen ontzettend bijzonder en ze passen heel erg goed bij mij. Lekker groot en kleurrijk en ook niet alledaags, een combinatie waar ik gek op ben. Ik draag deze oorbellen de laatste dagen alleen maar! De oorbellen zijn gelukkig niet te zwaar, daar kan ik zelf nooit zo goed tegen. De oorbellen bungelen lekker, dat vind ik altijd wel een leuk gevoel. De oorbellen zijn te koop voor een geweldige prijs, namelijk €4,95. Ik ben zo happy met deze mooie oorbellen!

Red floral necklace

Een mooie rode statementketting, die verrassend goed mixt bij de Wanderlust oorbellen. De combinatie van rood en roze in de oorbellen wordt niet door iedereen gezien als een mooie kleurencombinatie, want er zijn heel wat mensen die rood/roze geen combinatie vinden. Ik vind het juist een hele vrolijke combinatie en deze mooie rode ketting vind ik goed matchen bij de oorbellen. Deze statementketting is een mooie aanwinst voor mijn statementnecklace collectie en ik had nog geen geheel rood exemplaar. De ketting voelt lekker licht aan om mijn nek heen en sluit mooi aan op mijn lichaam. Voor maar €6,95 is deze mooie statementketting al van jou! Een bijzondere kleur en een bijzonder model. Ik vind hem erg leuk!

Red coin bracelet

Yeahh, ik heb eindelijk een armband met muntjes! Ik vind coins aan sieraden echt een leuke toevoeging en ik had nog geen armband met mooie coins. Ik ben ook met deze armband echt super blij en ik vind hem ook erg leuk in combinatie met de ketting, of met de oorbellen. De armband met de muntjes is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kost €4,95

Conclusie:

Ik ben ontzettend tevreden over de mooie webshop House of Lou. De sieraden had ik binnen een dag in huis en waren netjes verpakt. Ik vind het prettig dat de sieraden (mits het in de brievenbus past) ook gewoon met brievenbuspost verzonden kunnen worden. Hoef je er ook niet perse voor thuis te blijven en als je thuiskomt heb je mooie nieuwe sieraden op de deurmat liggen. Milou is een ontzettend lieve, hardwerkende meid, die heel veel liefde voor haar webshop heeft. De sieraden die ik uitgekozen heb en heb mogen ontvangen, vind ik stuk voor stuk ontzettend tof. De sieraden gaan zeker veel gedragen worden en stiekem heb ik snel wat items uit de sale besteld. Op dit moment loopt er namelijk een toffe sale, met sieraden uit de vorige collectie(s)!

Ben je dus opzoek naar leuke sieraden, die tevens niet door iedereen worden gedragen? Dan zou ik zeggen neem snel een kijkje op House of Lou.