• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Tip: Najaarssale bij The Body Shop & Lush

Tip: Najaarssale bij The Body Shop & Lush

Beauty is about being comfortable in your own skin. It’s about knowing and accepting who you are!

Even een kleine mededeling tussendoor, Lush en The Body Shop prijzen na de kerstdagen hun wintercollecties af en de meeste producten gaan er uit voor 50%! Wees er dus snel bij om nog wat heerlijke producten voor een leuk prijsje te scoren! Ik heb zelf een grote bestelling gedaan bij The Body Shop, die ik jullie binnenkort ga laten zien wanneer de bestelling binnen is. Je kan bij beide winkels zowel online bestellen als in de winkels. Zelf had ik van Lush nog heel erg graag SnowFairy hebben, maar deze was al niet meer te krijgen voordat de sale begon. Hopelijk scoor ik nog een fles in de winkels!Website: The Body Shop  & Lush

Niet alleen bij de Lush en The Body Shop is er de ‘end of season-sale’  maar bij een heleboel winkels zijn de saledagen al begonnen. Ik vind het zelf vreselijk om te struinen tussen rekken met kleding, dat laat ik over aan andere mensen. Ik ken genoeg mensen die het heerlijk vinden om tussen de koopjes te snuffelen! Hebben jullie nog iets op het oog om te scoren tijdens de saledagen?