Tip: Najaarssale bij The Body Shop & Lush

Even een kleine mededeling tussendoor, Lush en The Body Shop prijzen na de kerstdagen hun wintercollecties af en de meeste producten gaan er uit voor 50%! Wees er dus snel bij om nog wat heerlijke producten voor een leuk prijsje te scoren! Ik heb zelf een grote bestelling gedaan bij The Body Shop, die ik jullie binnenkort ga laten zien wanneer de bestelling binnen is. Je kan bij beide winkels zowel online bestellen als in de winkels. Zelf had ik van Lush nog heel erg graag SnowFairy hebben, maar deze was al niet meer te krijgen voordat de sale begon. Hopelijk scoor ik nog een fles in de winkels!Website: The Body Shop  & Lush

Niet alleen bij de Lush en The Body Shop is er de ‘end of season-sale’  maar bij een heleboel winkels zijn de saledagen al begonnen. Ik vind het zelf vreselijk om te struinen tussen rekken met kleding, dat laat ik over aan andere mensen. Ik ken genoeg mensen die het heerlijk vinden om tussen de koopjes te snuffelen! Hebben jullie nog iets op het oog om te scoren tijdens de saledagen?

14 Reacties

 1. 28 december 2012 / 13:18

  Ik durf eigenlijk niet te kijken, want in feite heb ik niks echt nodig:)

  • 28 december 2012 / 22:04

   Dan is het inderdaad verstandiger om niet te kijken, al die sales zijn zo aantrekkelijk.

 2. 28 december 2012 / 13:47

  Ik was gister bij TBS, maar het viel erg tegen. De prijzen waren nog erg hoog en het waren maar een paar items

  • 28 december 2012 / 22:15

   De prijzen op de website liggen wel een stuk lager 50% namelijk, dat was in de winkels niet het geval?

 3. 28 december 2012 / 13:49

  Haha, alles wat ik wilde hebben was al op!

 4. 28 december 2012 / 14:40

  Leuk, ga ik snel even mn favoriete producten inslaan, als deze in de sale zijn tenminste 😉

  • 28 december 2012 / 22:04

   Hopelijk heb je je favoriete producten kunnen bemachtigen!

 5. Wendy (B)
  28 december 2012 / 18:16

  Ik denk dat het een povere koopjesperiode zal zijn voor mij.
  Eigenlijk heb ik vanalles wat!
  Tot ik ga kijken…
  Ahum 😉

 6. Marissa
  28 december 2012 / 19:49

  Ik probeer wat te bestellen op de lush site.. Maar gaat niet helemaal goed 🙁

 7. 28 december 2012 / 22:14

  Ik heb helaas niks gevonden wat ik echt moet hebben, maar ben al wel heel druk aan het kleding sale shoppen!

 8. 29 december 2012 / 11:18

  Ohno sale bij Lush! Helaas zit er geen Lush bij mij in de buurt en was ik wel laatst in Amsterdam en heb ik wat heerlijke dingetjes gekocht alleen was er toen nog geen sale (dayum). De hoge verzendkosten houden mij altijd een beetje tegen om van hun iets online te bestellen. Maar ik ga toch ff spieken op de site hahaha

 9. 29 december 2012 / 14:43

  *kwijlkwijl* ik ben ook dol op die 2 sales, kijk er elke kerst weer naar uit :d

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx