• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Summerdrinks | Groene ijsthee

Summerdrinks | Groene ijsthee

Ik ben dól op ijsthee en groene ijsthee vind ik het allerlekkerste. Het stond altijd al op mijn lijstje om het nog een keer zelf te maken en afgelopen weekend was het dan zover. Ik besloot het eindelijk eens te maken én waarom had ik dat ook alweer niet eerder gedaan? Super lekker en zo makkelijk te maken! 

  • 500 ml afgekoelde groene thee met citroen (gemaakt van twee groene thee zakjes met citroen van Pickwick)
  • 200 ml spa rood/mineraal water
  • 250 ml Gingerale
  • 2 citroenen
  • 1 limoen
  • Paar takjes munt
  • Paar plakjes komkommer

Het is echt super simpel! Van te voren zet je even 500 ml groene ijsthee om dit vervolgens af te laten koelen in de koelkast, voordat je verder gaat met de gingerale, mineraal water en de groente en fruit die je toevoegd aan de thee. Snijd de citroen, limoen en komkommer alvast in plakjes. Wanneer het theewater is afgekoeld kan je alle ingrediënten bij elkaar doen, strooi er wat ijsklontjes in en that’s it! Ik heb hier enorm van genoten!