• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Simpele hapjes | Wraps met zalm & kip

Simpele hapjes | Wraps met zalm & kip

Niets is makkelijker dan het maken van koude wraps voor een verjaardag. Ook zijn ze nog eens zeer geliefd! Ik maak op de verjaardagen altijd twee soorten wraps, namelijk met kipfilet en met zalm. Dus heb je een feestje en wil je graag hapjes maken? Dan raad ik je deze wraps zeker aan. Het is zo klaar en je kan het van te voren al klaarmaken. Ik heb het liefst namelijk (borrel)hapjes die ik van te voren al kan klaarmaken, want ik heb geen zin om de hele avond in de keuken te staan met een verjaardag. 

Benodigdheden:

  • Grote wraps
  • (goedkope) kruidenkaas van de supermarkt
  • Krop ijsbersla
  • Zalm
  • Kipfilet

Ik smeer altijd royaal met een goedkope kruidenkaas de wraps in. Je hoeft echt geen dure kruidenkaas te kopen, die van €0,50 is prima!  Beleg daar op de wraps met zalm of kip, of een ander soort beleg naar keuze. Ik heb ze ook wel eens met carpaccio gemaakt, dat is ook delicious! Op het beleg doe ik altijd een blad ijsbergsla en let’s roll!

Tags: