Simpele hapjes | Wraps met zalm & kip

Niets is makkelijker dan het maken van koude wraps voor een verjaardag. Ook zijn ze nog eens zeer geliefd! Ik maak op de verjaardagen altijd twee soorten wraps, namelijk met kipfilet en met zalm. Dus heb je een feestje en wil je graag hapjes maken? Dan raad ik je deze wraps zeker aan. Het is zo klaar en je kan het van te voren al klaarmaken. Ik heb het liefst namelijk (borrel)hapjes die ik van te voren al kan klaarmaken, want ik heb geen zin om de hele avond in de keuken te staan met een verjaardag. 

Benodigdheden:

  • Grote wraps
  • (goedkope) kruidenkaas van de supermarkt
  • Krop ijsbersla
  • Zalm
  • Kipfilet

Ik smeer altijd royaal met een goedkope kruidenkaas de wraps in. Je hoeft echt geen dure kruidenkaas te kopen, die van €0,50 is prima!  Beleg daar op de wraps met zalm of kip, of een ander soort beleg naar keuze. Ik heb ze ook wel eens met carpaccio gemaakt, dat is ook delicious! Op het beleg doe ik altijd een blad ijsbergsla en let’s roll!

24 Reacties

  1. 13 april 2013 / 07:37

    Yum, ik vind wraps met zalm altijd zo lekker! Het is inderdaad erg fijn dat je ze vantevoren al kunt maken, want ik hou er ook niet van als ik niet lekker van mn bezoek kan genieten omdat ik in de keuken hapjes moet maken..grmbl. Dit is ideaal! En zo lekker, die met kip moet ik ook eens proberen 🙂

    • 13 april 2013 / 20:55

      Ja vreselijk toch als je de hele avond in de keuken moet staan! Ik vind het niet erg om hapjes te maken, maar dan graag van te voren hihi!

  2. 13 april 2013 / 10:01

    handig he!
    op mijn verjaardag hadden we er s’morgens 20 staan rollen, ingepakt met aluminiumfolie in de koelkast, en dan zo af en toe eentje uitpakken en opsnijden… handig!
    liefs,
    denise

    • 13 april 2013 / 20:55

      Ja echt ideaal! Ja ik snijd ze dan ook alleen nog maar in stukjes, prikker erin en ze kunnen zo op tafel!

  3. 13 april 2013 / 10:02

    Ik maak deze ook altijd! Erg lekker en super simpel 🙂
    Krijg er meteen weer zin in haha

    • 13 april 2013 / 20:56

      Ja heerlijk hè! Ik vind ze ook nooit vervelen, gaan er altijd wel in haha!

  4. 13 april 2013 / 11:45

    Oooo dit is zooo lekker, een vriendin van mij maakt op verjaardagen de meest lekkere en verrassende creaties hiermee.

    • 13 april 2013 / 20:56

      Ja je kan echt zoveel verschillende kanten op, echt heel erg leuk!

  5. 13 april 2013 / 11:55

    Ja die zijn echt lekker! eerst hield ik nooit zo van zalm en toen had mijn zusje dit een keer gemaakt, heerlijk!

  6. 13 april 2013 / 14:27

    Perfect voor verjaardagen! Scheelt zo dat je wraps ruim van tevoren kunt klaarmaken. heb je zelf ook nog wat aan zo’n feestje:)

  7. 13 april 2013 / 14:34

    Deze wraps maakt mijn moeder altijd met een verjaardag of als de familie komt. Ze zijn zo lekker!!!

  8. 13 april 2013 / 14:47

    Lekker ik maak ook altijd wraps met van die goedkope kruidenkaas, ik doe er dan ook meestal sla en zalm of sla en tonijn op. Laatst hadden we geen sla meer en heb ik er komkommer op gedaan dat was ook erg lekker moet je maar eens proberen als je toevallig geen sla meer hebt 😉
    Liefs, Esmée

    • 13 april 2013 / 20:56

      Oh dat is ook een goed idee! Ga ik de volgende keer eens proberen! 😀

  9. 13 april 2013 / 19:02

    Ik volg jou op Instagram en zie altijd zulk lekker gezond eten voorbij komen! Het lukt mij niet zo goed zo gezond te eten. En dit gerecht is echt een favoriet van me! Jammie!

    • 13 april 2013 / 20:57

      Hahaha een heleboel mensen vinden dat ik een heleboel groente eet/gezond eet! Ik vind dat zelf nooit zo haha 😀

  10. 13 april 2013 / 23:46

    Ja, dit is écht heerlijk! Vooral met zalm. Weet je wat ook lekker is Kelly? Met carpaccio! Als je dat lust, doe het dan zeker eens tussen een wrap. Het is god-de-lijk! <3

  11. 14 april 2013 / 00:50

    Ahhh dat vind ik zo lekker! Soms eet ik het ook wel als snel avondeten haha. Jumm!

  12. Hanneke
    31 mei 2013 / 08:04

    De vraag van mij is maak je ze dan smorgens voor savonds of.doe.je dat pas middags?

    • 31 mei 2013 / 08:38

      Hoi Hanneke, bedankt voor je vraag! Ik maak ze altijd in de ochtend/middag en in de avond zet ik ze op tafel!

  13. Indra
    16 juli 2013 / 21:36

    Ik wil ze meenemen naar een picknick om 09:30 ’s morgens. Kan ik ze dan de avond ervoor al maken of worden ze dan klef? Dacht aan een wrap met pesto, kipfilet en rucola en eentje met roomkaas, zalm en bieslook en dan in kleine stukjes met een prikkertje. Ik hoor het graag.

  14. Ria
    27 februari 2015 / 08:19

    Ik ben ook gek op wraps. Ook lekker:
    Gesnipperd rood uitje, peper en zout door Filet Amercain roeren. Hiermee wraps insmeren. IJsbergsla of rucola er op en rollen maar.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx