• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Sleek Eau la la liners

Sleek Eau la la liners

Ooh die naam is toch gewoon geweldig ā€“ Eau la la liners. Mijn favoriete merk wat online te verkrijgen is Sleek, heeft een nieuw product op de markt gebracht. Nieuwe dingen van Sleek moeten natuurlijk meteen getest worden.

De Eau La La Liners van Sleek zijn verkrijgbaar in 20 prachtige mooie kleuren. Ze zijn zeer gepigmenteerd, smudge proof en zijn ook nog eens waterproof. Maar dan ook echt super waterproof! Na een douchebeurt zaten de swatches nog op mijn arm. De Eau la la liners zijn niet alleen te gebruiken als eyeliner, maar ze zijn ook nog eens te gebruiken als lipliner, oogschaduwbasis, wenkbrauwpotlood of als blush. Zin in creatieve figuurtjes over het gehele lichaam, dat kan ook nog eens šŸ˜‰

Ik heb met de roze meteen een look gemaakt. Als oogschaduwbasis draag ik MAC Soft Ochre (paint pot) met daarover heen een laagje Catrice Oops.. Nude did it again. Ik vind de oogschaduw van Catrice een erg fijne basis, waardoor een lijntje op mijn ogen (ook met eyeliner gebruik ik vaak oops nude did it again) beter blijft zitten gedurende de dag.

Look met Red Sky Night. Ik heb express een look gemaakt met de kleur die apart is. Een goudkleurig potlood of een bruin potlood heb ik wel eens vaker in een look gebruikt, vandaar dat ik de roze in een look laat zien. De andere twee potloden, die komen vast en zeker ook nog eens een keer voorbij! De eau la la liners laten zich makkelijk aanbrengen en zijn ontzettend romig met het aanbrengen. Ondanks deze romigheid die ik erg fijn vind met het aanbrengen, blijven de eau la la liners ontzettend goed zitten. Ik heb Red Sky Night meer dan 12 uur lang op gehad en de roze lijn die ik op mijn bovenste wimperrand had gezet, was niet gaan creasen. Wanneer de eau la la liners opdrogen (dat gebeurt binnen een minuut) gaan deze liners geen kant meer op.  Ik ben erg tevreden over deze liners en ik vind het overigens echt tof dat de eau la la liners in zoveel kleuren te verkrijgen zijn. Ik zal deze liners vaak als eyeliner gebruiken, hoe tof is het om een apart kleurtje eyeliner te dragen in je look?

Tags: