• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Smokey eyes | Met The Body Shop

Smokey eyes | Met The Body Shop

Ik ben echt totaal geen fan van Smok(e)y eyes. Ik vind het bij mijn lichte huid/haren niet mooi staan en ik vind dat ik er 9 van de 10 keer ontzettend moe uit zie. Misschien is het iets persoonlijks en vinden jullie het wel staan? Ik weet het niet, misschien moet ik er nog steeds aan wennen.. Vandaag geef ik de smokey eyes weer eens een kansje en ik heb mijn palette van TBS van de kerstcollectie van vorig jaar er bij gepakt. Dit jaar zijn er tevens ook prachtige palettes, één deze dagen zijn deze producten te verkrijgen bij de body shop in de winkel, als zowel online.  Alvast een look voor met de feestdagen.

De oogschaduws brengen gemakkelijk aan en laten zich ook goed blenden. Donkere kleuren hebben daar nog wel eens moeite mee – of ik heb daar moeite mee – maar deze kleuren blenden dus vrij makkelijk. Ik vind het fijn dat ook nog wat lichtere kleuren in het palette zitten om te highlighten, alleen maar zwart in een smokey eye vind ik niet mooi. Ik vind het juist mooi staan als een highlighter ook nog een accent legt in de smokey eye.

Full-face (met krullen – daar later meer over) met de smokey eyes.