Smokey eyes | Met The Body Shop

Ik ben echt totaal geen fan van Smok(e)y eyes. Ik vind het bij mijn lichte huid/haren niet mooi staan en ik vind dat ik er 9 van de 10 keer ontzettend moe uit zie. Misschien is het iets persoonlijks en vinden jullie het wel staan? Ik weet het niet, misschien moet ik er nog steeds aan wennen.. Vandaag geef ik de smokey eyes weer eens een kansje en ik heb mijn palette van TBS van de kerstcollectie van vorig jaar er bij gepakt. Dit jaar zijn er tevens ook prachtige palettes, één deze dagen zijn deze producten te verkrijgen bij de body shop in de winkel, als zowel online.  Alvast een look voor met de feestdagen.

De oogschaduws brengen gemakkelijk aan en laten zich ook goed blenden. Donkere kleuren hebben daar nog wel eens moeite mee – of ik heb daar moeite mee – maar deze kleuren blenden dus vrij makkelijk. Ik vind het fijn dat ook nog wat lichtere kleuren in het palette zitten om te highlighten, alleen maar zwart in een smokey eye vind ik niet mooi. Ik vind het juist mooi staan als een highlighter ook nog een accent legt in de smokey eye.

Full-face (met krullen – daar later meer over) met de smokey eyes.

Dragen jullie graag een smokey eye? Zo ja met wat voor gelegenheden draag je dat dan?

17 Reacties

 1. 15 november 2012 / 07:25

  Mooi gedaan! Krullen staan je goed zo :).

  Liefs, Mariette

 2. 15 november 2012 / 08:03

  Mooi palette & je hebt er een mooie look mee gemaakt, staat je goed! Met die krullen zeker 😉

 3. Naomi
  15 november 2012 / 08:25

  Ik vind de smokey eyes wel heel leuk staan!

 4. 15 november 2012 / 08:53

  Echt ontzettend mooi, Kelly! Zeker in combinatie met de krul in je haar, prachtig!

 5. 15 november 2012 / 09:36

  Ik vind het geheel echt prachtig bij je, moet je vaker doen hoor!

 6. 15 november 2012 / 09:55

  Hele mooie look! Ik vind een smokey eye je eigenlijk wel erg mooi staan en de krullen in je haar zijn ook echt geweldig.

 7. 15 november 2012 / 12:56

  Feestelijke look, staat je goed! Ik draag momenteel amper smokey eyes, maar ik vind het wel erg mooi. 🙂

 8. 15 november 2012 / 13:58

  Wat mooi gedaan, ik vind ’t je prachtig staan! Mooie krullen ook 🙂 Ik draag smokey eyes als ik een feestje heb of uitga, o.i.d.

 9. 15 november 2012 / 17:39

  Aan al die complimenten heb ik niets meer toe te voegen. Ik vind het heel feestelijk staan:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx