• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Sleek Rio (LE) – Swatches & Look

Sleek Rio (LE) – Swatches & Look

Een lekker kleurrijk palette van Sleek en dat in de herfst. Ik heb het over dit mooie palette, Sleek zijn nieuwe aanwinst op LE gebied. Een veelzijdig palette met uiteenlopende kleuren en dat vraagt natuurlijk om een kleurrijke ooglook! Vandaag review ik Sleek Rio (LE)  en heb ik natuurlijk ook swatches én een ooglook.

Het palette van Sleek komt in een gekleurd doosje en in het mat zwarte doosje. Ik heb het eerder gezegd, maar ik zou wat meer kleur op het doosje willen zien! Nu wordt er meer aandacht besteed aan een kartonnen verpakking die bij mij uiteindelijk in de prullenbak beland. Ik vind het een lekker vrolijk palette, maar meer voor de zomer dan voor de herfst/winter. Toch vond ik het leuk om weer eens lekker uit te pakken met wat kleur!

Tropics is een lekkere knaloranje tint, die ik meteen wil gebruiken

Night Fever is een lekker felle roze tint, maar helaas wel een wat matige pigmentatie

Ipanema is een prachtige paarse tint

Cachaca is een zeer goed gepigmenteerde witte highlighter

City of God vind ik een bijzondere gele kleur

Copacapana is een kleurtje die ik heel erg tegen vind vallen. Het het zo’n mooie champagnekleur kunnen zijn.

Caipirinha is een bijzondere groene tint die ik ook graag nog wil gebruiken. Volgende keer ga ik daar een look mee maken.

Urca is een prachtige shimmery perziktint. Pretty!

Le Bron is een goed gepigmenteerde zwarte tint. Ik gebruik weinig zwarte oogschaduw en ik heb er dan ook heel veel ongebruikt in de Sleek palettes zitten. Voor mij is het geen toevoeging aan het palette.

Sao Conrado is een goed gepimenteerde mooie roze tint

Bossa Nova is een prachtige, bijzondere paarse tint

Leme is één van mijn favorieten van het palette. Dit is echt een mooie kleur blauw, die je niet vaak ziet.

Ik heb gemengde gevoelens na het swatchen van Rio. Ik vind niet alle kleurtjes even goed gepigmenteerd en ik merk dat het tegenwoordig steeds vaker gebeurt bij Sleek. Vroeger vond ik ieder kleurtje geweldig gepigmenteerd, maar de laatste paar palettes is het wat minder. Nog steeds goed gepigmenteerd, maar Sleek kán beter!

Conclusie: 

Ik vind de look heel erg goed gelukt en ik vind het heerlijk om weer met kleur aan de slag te gaan. De swatches vielen mij soms wat tegen, maar er zitten ook geweldige bijzondere tinten tussen. Ik vind het zeker een aanwinst in mijn stash en ik denk dat ik hier heel wat mooie looks mee kan maken. De wat mindere tinten neem ik voor lief, wat de kleuren zijn gelukkig wel goed op te bouwen.

Tags: