• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
GOSH herfst/winter Velvet Touch lipsticks #2

GOSH herfst/winter Velvet Touch lipsticks #2

Ik heb al eerder een review geplaatst van de GOSH Velvet Touch lipsticks voor de herfst/winter, toen reviewde ik vijf lipsticks en nu heb ik er nog twee uit deze collectie. Ik was laatst op de persdag van Simply PR, waaronder GOSH vertegenwoordigt staat en ik zocht daar twee mooie kleurtjes uit die ik nog niet in mijn stash had zitten. Op één kleurtje was ik meteen verliefd en niet alleen ik, want ik was niet de enige die het kleurtje 160 graag wilde hebben. Het was even zoeken, maar er was er nog eentje voor mij! Tijd voor een review!

De lipstickhulzen zijn mat en zwart en zien en wat mij betreft voor een drogisterijmerk prima uit. De swatches zien er prima uit, lekker romig, goed gepigmenteerd. Er zitten hele koele, lieflijke kleurtjes in de collectie, maar ook mooie herfst/wintertinten.

De onderste kleur is een hele mooie nude kleur (162) en heet ook toepasselijk Nude. Voor mij is dit echt dé ideale nude kleur. Ik weet zeker dat ik deze kleur heel veel ga dragen. Zo op zichzelf, of met een nude gloss erover heen. 160 Delicious is echt zo’n mooie kleur, waar ik na de swatch op mijn arm bij het PR bureau al meteen verliefd op was. Delicious ga ik zeker héél veel dragen deze herfst. Het is geen aanwezig kleur, maar toch wat spannender dan een nude tint.

Mehh mijn huid is zo onrustig deze week. Ik heb ér nooit last van, maar gelukkig heb ik een ‘wondermiddel’ gevonden die mijn onzuiverheden heel snel laat verdwijnen. Hier komt de review nog van 😉

Delicious! Een lastige kleur om te schrijven. Ergens is die een beetje (oud) roze, maar soms lijkt hij ook net weer een beetje bruin.

Beide kleuren zijn heel erg geliefd bij mij en ik weet zeker dat jullie deze nog wel eens voorbij zien komen. De lipsticks zijn heel goed gepimenteerd en blijven goed zitten, wat ik ook al in mijn vorige review liet weten. De lipsticks blijven een paar uur zitten en zijn lekker romig. De lipsticks drogen mijn lippen niet uit en ik vind ze heel erg prettig voor mijn lippen.

Tags: