• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Loavies – A/W collectie

Loavies – A/W collectie

Ik ben dól op de webshop Loavies! Ik heb meerdere items in mijn kast hangen die van deze leuke webshop komen. Regelmatig lanceert Loavies nieuwe collecties en deze keer is het de Loavies – A/W collectie die boordevol mooie warme laarzen zit, lekkere warme vesten, truien en vesten. Ik had al gelezen dat de nieuwe collectie er aan kwam en ik had al een paar keer op de webshop gekeken of de collectie al online stond. Gister was het zover en ik heb natuurlijk een wishlist samengesteld. Ik heb meerdere keren al iets besteld bij deze webshop en ik ben zeer tevreden.

Mijn favoriete van deze collectie! Ik vind de Timberland Knock offs echt super tof, ik ben gek op de tartanblousjes, de mooie coated rode jeans! Voor de rest ben ik dol op de lekkere (fluffeh) vesten! Heb jij wel eens besteld bij Loavies? Wat vind je van de Loavies – A/W collectie?

Tags: