• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop – Body Butter Vineyard Peach

The Body Shop – Body Butter Vineyard Peach

De allerlekkerste producten van TBS zijn toch wel de lekkere body butters. Ik denk ook niet dat ik de enige ben die gek is op de body butters. Ik ben dol op die heerlijke grote potten body butter in diverse geuren. De body butters zijn ontzettend romig én een geweldige oplossing voor mijn droge ‘winter-benen’, die in de winter extreem droog kunnen worden. Vandaag review ik weer eens een body butter, die ruikt naar de heerlijke perziken en ik kreeg meteen zin in Haribo perziken, toevallig zijn dat ook één van mijn favoriete snoepjes. Hmm ik wil mijn lichaam alweer in smeren met deze body butter nu ik dit artikel schrijf. Straks maar lekker in bad én daarna smeren maar.

Verpakking

De body butters van TBS komen in de welbekende grote ronde potten van 200 ml. Alle potten hebben hun eigen kleurtje en hun eigen specialiteit boven op de deksel. Een perzik dus voor de Vineyard Peach, Olijven, Mango’s, Amandel, of een heerlijke kersteditie met een kerstprintje op de deksel. De potten zijn herkenbaar en ik vind de verpakking dan ook prima.

Vineyard Peach Body Butter

Perzik vind ik echt heerlijk! Jammer dat de perziken soms net wat te hard, of juist meteen weer veel te zacht/rijp zijn. Ik vind het maar lastig om een pérfecte perzik te eten en mijn liefde voor perziken is heel erg groot. Haribo perziken zijn ook favoriet. De geur van ‘vers geplukte perziken’ zo omschrijft TBS deze geur en ik ben het zeker met hun eens. De geur van perzik komt je meteen tegemoet als je de deksel open doet. Het is een best wel zoete geur, waar ik normaal gesproken nooit van hou, maar deze perzikgeur is echt heerlijk! Ik ben normaal gesproken meer van de noten geuren, vanille en andere warme geuren. De klassieke Shea Butter van TBS vind ik bijvoorbeeld ook heerlijk, meer ook de olijfgeur.

De body butter trekt net als de andere body butters van The Body Shop niet heel erg snel in. Ik ben hier bekend mee en ik vind het op zich niet erg. Dan wacht ik net wat langer om mijn broek aan te trekken. De substantie is lekker dik, maar zodra de butter in contact komt met je huid, dan smelten je huid en de bodybutter samen. Heerlijk gevoel is het als je de body butter om je huid smeert. De body butters van TBS blijven echt mijn favoriet op het gebied van lichaamsverzorging.

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau (Solvent/Diluent), Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (Emollient), Butyrospermum Parkii/Butyrospermum Parkii (Shea Butter) (Skin-Conditioning Agent/Emollient), Glycerin (Humectant), Cetearyl Alcohol (Emulsifier), Glyceryl Stearate (Emulsifier), PEG-100 Stearate (Surfactant), Prunus Persica Kernel Oil/Prunus Persica (Peach) Kernel Oil (Emollient), C12-15 Alkyl Benzoate (Emulsifier), Ethylhexyl Palmitate (Skin Conditioning Agent), Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille (Emulsifier/Emollient), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Bertholletia Excelsa Seed Oil (Emollient), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Linalool (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Tocopherol (Antioxidant), Limonene (Fragrance Ingredient), Prunus Persica Extract/Prunus Persica (Peach) Extract (Natural Additive), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzyl Alcohol (Preservative), Citric Acid (pH Adjuster), CI 14700/Red 4 (Colour), CI 15985/Yellow 6 (Colour).

Een hele lijst vol met hele fijne ingrediënten!

Conclusie

Ondanks dat de geur vrij zoetig is, vind ik de geur wel heel erg lekker. Heerlijk die geur van vers geplukte perziken en ik krijg meteen trek om een lekkere wilde perzik te eten. Jammer dat het nu niet het seizoen is voor de perziken. De body butter is lekker romig, het duurt alleen even wat langer voordat het intrekt, maar ik heb daar totaal geen problemen mee. Deze body butter komt ook weer in een lekkere grote pot van 200ML.

Verkrijgbaarheid & Prijs

De Vineyard Peach is op dit moment niet verkrijgbaar in de webshop, misschien dat er nog wat body butters in de winkels liggen..