• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Love | Black Boots

Love | Black Boots

Ik ben op zwart en zwart zie je dan ook heel veel in mijn kledingkast. Voornamelijk zwarte skinny’s daar heb ik er zeker vier of vijf van en heel veel zwarte schoenen. Ik kan er niks aan doen, maar zwarte laarsjes vind ik vaak het mooiste. Ik heb ook andere kleuren laarsjes waar ik heel blij mee ben, maar zwart past gewoon áltijd overal bij. Veel mensen vinden zwart maar saai, maar ik kan rustig in een compleet zwarte outfit over straat. Ik vind zwart heel erg mooi en ik combineer het dan regelmatig. Verschillende zwarte stoffen bij elkaar bijvoorbeeld en dan een mooi stoer exemplaar schoenen. Love | Black Boots! Vandaag een artikel met daarin alleen maar prachtige Black Boots én ik wil alles hebben. Ik denk dat ik deze herfst/winter vast nog wel met een paar zwarte laarsjes thuiskom.. Ik heb acht prachtige laarsjes geselecteerd en ook een paar look a like clarcks. Clarcks staan ook nog hoog op mijn wishlist, dus vandaar dat ik ze ook even meeneem in mijn collage. De zwarte vind ik heel erg tof en die kunnen ook echt overal bij. Ik ben nog steeds helemaal in de biker boots style met gespjes, kettingen en cut outs. Ik ben gewoon gek op stoere boots en Invito heeft zulke leuke schoenen! Ik twijfel vooral heel erg tussen het tweede, derde en vierde paar! Ik twijfel nog even verder en ga ze binnenkort eens even passen in de winkels!