• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Kneipp Douchescrub Mint-Eucalyptus

Kneipp Douchescrub Mint-Eucalyptus

Kneipp heeft weer een heerlijk nieuw product op de markt uitgebracht, namelijk de lekkere douchescrub met mint-eucalyptus. Ik ben dol op de mint eucalyptus geur! Heerlijk voor in de koudere maanden, want ik vind het een lekkere geur waar ik een warm gevoel van krijg én heerlijk vind als ik verkouden. Intensieve verzorging en een milde scrub dat is wat de nieuwe douchescrub is van Kneipp! Heerlijk! Ik ben dol op scrubben en ik vind dit echt een aanwinst in het ‘Kneipp-schap’.

De natuurlijke doucheformule die de huid verzorgt, het lichaam verkwikt en die de dode huidcellen verwijdert door de fijne jojobapitjes. De frisse geur verdrijft vermoeidheid en je stapt met een stralende gladde huid tintelfris de douchecabine uit. De geur van Mint & Eucalyptus geeft mij een enorm wellnessgevoel en ik word er rustig van.

Verpakking

De verpakking ziet er herkenbaar uit en past bij de andere Mint en Eucalyptus producten/lijn. De Kneipp tube is herkenbaar door het logo en valt lekker op tussen de Kneipp verpakkingen. Ik vind het erg prettig dat de douchescrub in een tube zit! Makkelijk te gebruiken onder de douche, daar is overnagedacht.

Verwen jezelf met de verfrissende combinatie van een verzorgende douchegel met een mild reinigende scrub. De douche scrub mint – eucalyptus met jojobapeeling verwijdert op milde wijze dode huidcellen. De speciale douche formule met verzorgende amandel-, jojobaolie en sheabutter zorgt voor een gladde en zachte huid.

Voordelen van deze multitasker onder de douche

  • Verzorgende ingrediënten zoals sheabutter, amandel en jojobaolie
  • Frisse muntolie zorgt voor een lekkere oppepper bij vermoeidheid
  • Eucalyptus olie werkt verlichtend op de luchtwegen (één van de redenen dat ik er zo dol op ben, aangezien ik astmatisch ben)
  • De scrub is heel erg fijn en kan daardoor meerdere malen in de week gebruikt worden, mede ook door de verzorgende ingrediënten
  • Er zitten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën in.
  • De natuurlijke jojobascrubdeeltjes zijn niet schadelijk/belastend voor het milieu
  • De tube is handig in gebruik, prettig doseerbaar en aangepast in makkelijk gebruik voor onder de douche. Geen onhandig grote pot bijvoorbeeld

De scrub heeft hele fijne scrubdeeltjes en de heerlijke Mint Eucalyptusgeur komt je meteen tegemoet. Hmm ik vind het heerlijk als mijn neus daarvan open gaat en ik beter kan ademhalen. Mijn huid kan nooit goed tegen scrubs met grovere delen, dus dit is de perfecte scrub voor mij. Ik krijg er een heerlijke saunagevoel van en wat is mijn huid lekker zacht daarna. Pluspunten voor de lekkere scrub, maar ook voor de fijne geur hmm! Ben je dol op scrubben, sauna en deze geur? Dan raad ik je deze geur aan! Plan dan maar een lekker vrij avondje is als je deze geur lekker vindt. Heerlijk in bad liggen en daarna even lekker onder de douche je huid scrubben met deze heerlijke scrub. Ultiem avondje, vooral met je favoriete serie en wat lekkers erbij.

De nieuwe Kneipp douchescrub mint-eucalyptus is vanaf dit najaar verkrijgbaar voor €7,99 – 200 ml)

Tags: