• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Sweater Weather Tag

Sweater Weather Tag

Ondanks dat het helemaal niet ijskoud is, draag ik mijn lekkere warme truien toch al een tijdje. Als het nog kouder wordt, dan kleed ik mij in meerdere laagjes, zodat ik het echt niet koud krijg. De leuke Sweater Weather tag gaat al een tijdje rond op youtube en het leek mij ook wel erg leuk om deze tag te doen.

Ik zou het erg leuk vinden als jullie je abonneren op mijn hoofdkanaal, om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe filmpjes. Er komt minimaal één filmpje online per week en dat is op de woensdag. Regelmatig komt op zaterdag een tweede filmpje online. Ook komen er regelmatig vlogs online op mijn vlogkanaal. Vergeet niet mijn filmpje op HD te zetten voor de beste filmkwaliteit.