• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Tangle Teezer Compact Styler in Gold Rush

Tangle Teezer Compact Styler in Gold Rush

Ik heb de originele Tangle Teezer in het zwart en daar ben ik echt heel erg blij mee! Ik heb m’n Tangle Teezer al zeker een paar jaar en in het begin was ik heel erg sceptisch over de Tangle Teezer. Een plastic borsteltje waar je heel wat geld voor neer moest leggen. Ik was er niet van overtuigd dat het zou werken, maar omdat ik zoveel goede verhalen had gehoord kocht ik hem een paar jaar geleden in Keulen. Toen ik de Tangle Teezer door m’n haar heen haalde was ik verkocht! Wat ging dat soepel en m’n klitten in het haar werden er makkelijk uitgeborsteld. Ik was meteen om en ik snapte niet waarom ik zo sceptisch was. In de goodiebag bij het Invisibobble event kreeg ik deze Tangle Teezer Compact Styler in Gold Rush. Een fijne Tangle Teezer voor  onderweg!

De Tangle Teezer Compact Styler in Gold Rush ligt makkelijk in de hand en kan je ook makkelijk meenemen in je tas. Een perfecte haarborstel voor onderweg of voor op reis.

Ik heb zelf heel futloos en pluizig haar en ondanks dat mijn haar redelijk dus is gaat het gemakkelijk in de knoop. Vooral onderaan bij mijn nek komen regelmaat klitten en helemaal gedurende dag als ik van alles heb gedaan. Ik gebruik al een hele lange tijd de tangle teezer op nat haar om mijn haar helemaal te ontklitten. Dat gaat heel erg gemakkelijk zonder dat je kracht moet zetten op een borstel. Ik heb een gevoelige hoofdhuid en veel borstels doen pijn op mijn hoofd. De tangle teezer voel ik ook wel op m’n hoofd, maar het is meer een ‘massage-gevoel’ dan dat het pijn doet. Nu vind ik het helemaal heerlijk om mijn haar te borstelen, lekker rustgevend en een prettig gevoel voor op m’n hoofd.

De Gold rush vind ik heel erg tof! Ik vind het leuk dat er zoveel kleurtjes en designs zijn van de Tangle Teezer. Ik vind deze een stuk leuker dan de saaie zwarte die ik al had. Ik ben dol op de combinatie van goud en zwart. De Tangle Teezer gaat zeker in m’n tas en ik ga hem ook meenemen als ik bijvoorbeeld een weekendje weg ga. Een lekker klein maatje en ik vind de bescherming waar je de borstel op kan zetten heel erg handig. Zo kan die ook makkelijk in je tas en komt er geen ‘viezigheid’ van je tas in je borstel!

Voordelen Tangle Teezer:

  • Deze borstel zorgt ervoor dat haarbreuk wordt geminimaliseerd, hierdoor zal je haar voller en gezonder aanvoelen.
  • Kan worden gebruikt vanaf de haarwortel, maar ook vanaf halverwege het haar tot in de punten
  • Daarnaast geeft de borstel een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoelige hoofdhuid
  • De Tangle Teezer Compact Styler is niet vergelijkbaar met een andere borstel. Pijnloze ontklitting wordt bereikt door een vastere druk te gebruiken.
  • De Tangle Teezer Compact Styler is ook ideaal voor mannen, voor zowel het hoofdhaar als baardhaar.
  • Verkrijgbaar in veel leuke kleurtjes

Nadelen:

Prijs en misschien de verkrijgbaarheid aangezien de Douglas niet in iedere stad zit en je misschien niet wilt bestellen via bol.com of via een andere online website. De prijzen zijn ook heel wisselend online, bij Douglas kost de Gold rush €15,95 en via bol.com 18.94. Een groot verschil!

Ik ben heel erg lovend over de Tangle Teezer! Zowel over deze compact styler, als over de originele versie! Gebruik jij al een Tangle Teezer? Ik vind het het geld meer dan waard! Ik moest een paar jaar geleden ook even overgehaald worden, maar sindsdien kan ik niet meer zonder!