• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Swatches drie Essie lakjes

Swatches drie Essie lakjes

Het lijkt wel nagellakweek op Belessa.nl! De nagellakupdates voeren de boventoon deze week en ik vind het helemaal niet erg, jullie? Ik ben dol op nagellakjes en ik heb daar genoeg over te schrijven. Essie is merk die ik ontzettend fijn vind, maar vanwege de hoge prijs €10.16 niet erg vaak aanschaf.  Ik heb inmiddels met deze lakken er bij nu 7 Essie lakjes en ik zou er graag nog meer willen toevoegen aan mijn stash. In tegenstelling tot de lakken die ik gister liet zien van China Glaze, zijn dit meer voorjaarskleuren.  Ik draag graag alle kleuren het hele jaar door, vandaar dat ze dus nu ook gewoon online komen. Erg leuk die fleurige kleuren die afsteken tegen het rood en groen, waar je niet aan ontkomt met de collectie van de feestdagen. Kijk mee naar de swatches van Mint Apple, Tart Deco en We’re in it together (Pink Ribbon).

Mintkleurige nagellak is één van mijn favoriete kleuren nagellak. De kleur vind ik altijd mooi matchen met mijn witte handen. Mint Apple (waar de naam apple op slaat snap ik zelf niet zo goed, aangezien er niets roods of groens aan is) , want mint apple neigt toch meer naar blauw. Op mijn nagels draag ik twee laagjes van deze crème lak en de laagjes zijn erg makkelijk aan te brengen. Dit lakje staat denk ik ook super wanneer je bruine voeten hebt, dat ga ik eens in de zomer proberen.

Tart Deco is een kleurtje die ontzettend lang op mijn wishlist staat, heb hem ook meerdere keren in mijn handen gehad, maar toch niet gekocht. Ik dacht dat ik wel genoeg peachy tinten in mijn stash had, maar ik kreeg dit mooie lakje gewoon niet uit mijn hoofd.

We’re in it together is het lakje van Pink Ribbon. 15 % van de opbrengst gaat naar A Sisters Hope, dat is een internationale organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker. Een prachtige lak met witter shimmers erin, die maar niet mooi op de foto wilde. Ik vind nagellakje zo ontzettend mooi, deze ga ik zeker heel vaak dragen. Roze en shimmers, ideale combinatie <3.

Ik kocht deze nagellakjes op E-bay, omdat ze daar gewoon relatief veel goedkoper zijn dan bij de drogist. Ik betaalde voor deze nagellakjes namelijk 23 dollar inclusief verzendkosten, wat op dat moment uitkwam op 18 euro. 1 lakje bij de Etos/DA kost door de btw verhoging nu zelfs €10.16 en dat vind ik echt heel erg veel geld voor een nagellakje.

Hebben jullie wel eens nagellakken besteld via E-bay?

Tags: