• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Super snel recept | Pasta met zalm en boursin

Super snel recept | Pasta met zalm en boursin

Super snel recept | Pasta met zalm en boursin

Normaal post ik altijd foto´s erbij wanneer ik een recept plaats. Dit keer heb ik geen foto´s gemaakt, omdat ik het gewoon vergeten was. Toch was er wel vraag naar een recept toen ik op twitter mededeelde dat ik dit die avond ging eten. Vandaar dat ik het recept toch even vlug met jullie deel. Ik had kunnen wachten tot ik het de volgende keer weer zou maken, maar ik houd er niet zo van om regelmatig hetzelfde te eten en jullie waren toch wel nieuwsgierig naar dit recept.

Bron afbeelding: Lekker simpel 

Ingrediënten: Recept voor twee tot drie personen:

  • 200 gram penne (pasta)
  • 300 gram spinazie blokjes uit de diepvries
  • 1 potje Boursin Cuisine
  • 200 gram Champignons
  • 1 ui
  • Blikje zalm (je kan ook kiezen voor verse zalm)
  • 100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze: Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ik gebruik zelf graag de grotere pasta soorten, omdat ik het wel lekker vind als je echt goed de pasta proeft. Je kan er ook voor kiezen om een kleinere pasta soort zoals elleboogjes te nemen. Snijd de champignons en de ui in kleine stukjes en bak deze even bruin. Voeg daarna de zalm en de bevroren blokjes spinazie toe. Roer het geheel even goed door tot dan de spinazie helemaal ontdooit is. Voeg daarna de boursin cuisine er door en blijf goed roeren. Serveer de pasta met de saus apart en schep er als je daar van houdt nog wat kaas overheen.

Tip: Je kan er ook voor kiezen of verse spinazie of verse zalm er aan toe te voegen. Ik vind verse zalm in een pasta nogal snel vet en ik houd totaal niet van eten waarbij ik na twee happen het gevoel heb dat het te vet is.

Eetsmakelijk!

Tags: