• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
TBS – Glazed Apple Bath Melt (Sale)

TBS – Glazed Apple Bath Melt (Sale)

Ik was al een hele tijd heel erg benieuwd naar de Glazed Apple lijn van The Body Shop. Ik had voordat ik de reviews las verwacht dat het een hele warme appelgeur zou zijn. Een warme appelegeur als Seasonalgeur uitbrengen was ook gewoon wat ik had verwacht. Tot ik de geur een keer rook in The Body Shop en een frisse, maar ook best wel zoete appelgeur rook. De Bath Melt daar was ik naar aanleiding van andere reviews toch wel erg nieuwgierig naar geworden en ik koos uit de drie geuren (Vanille Brulee, Frosted Cranberry & Glazed Apple) toch de Glazed Apple. Frosted Cranberry vond ik niet zo lekker ruiken en Vanille Brulee een beetje standaard. Glazed Apple was toch erg uniek. Voor €4,50 was deze Bath Melt van mij én ik ben enthousiast.

TBS – Glazed Apple Bath Melt (Sale)

De verpakking vind ik heel erg feestelijk ogen. Glazed Apple was onderdeel van de winter/kerstcollectie van The Body Shop. Glazed Apple is een mierzoete, maar ook ergens een zure apple geur en is ideaal voor de mensen die van de zoete TBS geuren houden. Ik vind niet alle zoete TBS geuren lekker, maar ik werd van de Glazed Apple heel erg enthousiast. Ik wilde eigenlijk ook nog een body butter van deze lijn, maar die was niet meer verkrijgbaar in TBS (ook niet meer online helaas).

De verpakking ziet er voor de rest erg goed uit en de groene appel kleur en geur komt je meteen tegemoet. De verpakking vind ik prima en oogt ook nog best wel luxe.

Het is een jelly achtige substantie en ik het begin vond ik het een beetje gek aanvoelen. De substantie gaat als het in aanraking komt met het water lekker schuimen en voor je het weet heb je een lekker schuimend bad met een heerlijke zoete appelgeur. Gooi de jelly niet meteen in je bad, want dan krijg je weinig effect. Je kan het beste wat van de jelly op je vingers doen en dan het product al wrijvend in je handen onder de stromende kraan houden. Zo krijg je de beste bubbels én heb je lekker een schuimend bad.

Verander je bad in een feestelijk bubbelbad met deze Bath Melt met de heerlijke geur van Glazed Apple. Met verzachtende Community Fair Trade-Honing

Ingrediënten:

Aqua/Water (Solvent), Sodium Laureth Sulfate (Surfactant), Cocamidopropyl Betaine (Surfactant), Glycerin (Humectant), PEG-120 Methyl Glucose Dioleate (Viscosity Modifier), PEG-150 Distearate (Surfactant), Parfum/Fragrance (Fragrance), Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Polysorbate 20 (Surfactant), Mel/Honey (Humectant), Polyglyceryl-2 Caprate (Skin-Conditioning Agent), Sodium Benzoate (Preservative), Citric Acid (pH Adjuster), Sucrose (Humectant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Limonene (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Pyrus Malus Fruit Extract/Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Denatonium Benzoate (Denaturant), Citral (Fragrance Ingredient), Potassium Sorbate (Preservative), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 42090/Blue 1 (Colorant), CI 17200/Red 33 (Colorant).

Achteraf denk ik dat dit product wel echt specialer is dan een body butter die ik nog wilde hebben uit deze lijn. Als het product er was had ik het zeker gekocht en ook met plezier gebruikt, maar ik vind deze bath melt heel erg speciaal. De geur is heerlijk zoet en deze geur vind ik wel meer passen bij lente dan in de wintercollectie. Ik vind het product gewoon heel erg prettig en hopelijk brengt The Body Shop snel meer geuren Bath melts uit. De geur is niet alleen maar erg lekker, maar het product is ook nog verzorgend ook. Wel bevatten de Bath Melts SLES wat misschien nadeel kan zijn.

De TBS – Glazed Apple Bath Melt is verkrijgbaar in de sale. In de webshop staat de bath melt ook nog (ook in de andere wintergeuren) en ook in veel winkels is de bath melt nog verkrijgbaar. 

Tags: