• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop Frosted Berries Sugar Scrub

The Body Shop Frosted Berries Sugar Scrub

Je kon eerst al de perfecte Vanilla Chai collectie zien die vanaf 1 november in de (web)winkels ligt. Naast de Vanilla Chai collectie is er ook deze Frosted Berries waar ik een heerlijke scrub van ga laten zien en de Spiced Apple collectie. De Vanilla Chai collectie is echt m’n favoriet en daarna komt deze Frosted Berries lijn. Ik ben groot fan van de body butters maar de sugar scrubs van TBS vind ik ook heerlijk. Niet te grof, niet fijn maar gewoon perfect.

Dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept prikkelt de zintuigen. Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessenmelange

Deze geur veel zoeter dan de vanilla chai. Er zitten wel hele warme geuren in zoals vanille, maar ik vind de zoete fruitgeur meer overheersen dan een warme wintergeur. Ik vind hem lekker, maar m’n favoriet is Vanilla chai.

The Body Shop Frosted Berries Sugar Scrub € 15,00 

De scrub is lekker vol/dik en een beetje kleverig haha, ik vind het altijd heel erg fijn als een scrub een beetje lekker kleverig is. TBS heeft de lekkerste scrubs waarvan ik het idee heb ook dat ze echt iets voor je lichaam doen. De geur is dus best wel zoet. Ik ben zelf wel meer van warme geuren dan het hele zoete, maar zo alleen een scrub vind ik wel heel erg lekker. Ik zou het persoonlijk te heftig vinden om meerdere producten in deze lijn na elkaar te gebruiken. Doe mij dan maar de vanilla chai 😉