• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter

The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter

Een product wat al een tijdje in de kast ligt op de proberen, is de The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter. Ik had diverse reinigingsproducten nog staan in de kast en de laatste tijd was ik helemaal fan van deze kokosolie. Kokosolie werkt prima, maar kan soms te voedend zijn voor mijn huid. Als mijn huid wat onrustig is en vettig is, dan kan ik beter gaan voor een andere reiniger dan kokosolie. Wanneer mijn huid heel erg droog is kies ik vaak voor de kokosolie. Ik probeerde de laatste tijd deze The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter uit. Het is ziet er net zo uit als de kokosolie, dus het maakt mij erg nieuwsgierig. Sowieso vind ik de Camomile lijn van TBS heel erg fijn, daar heb ik meerdere reinigers van in huis. Dus mijn verwachtingen zijn zeer hoog.

Je wilt je make-up grondig verwijderen én lief zijn voor je huid. Dat kan door de kracht van bloemblaadjes in onze Camomile gezichtsreinigers. Deze luxe, fluweelzachte balsem versmelt tot een beschermende olie die alle make-up in een handomdraai verwijderd

Tijdens de koude dagen heeft mijn huid wat meer verzorging nodig en dan gebruik ik toch weer het liefst een cleanser die iets vetter is en daarbij mijn huid ook meteen wat meer voedt. Ik breng de Cleansing Butter aan op de droge huid en ik masseer ik de butter in op mijn gezicht. Tijdens het in masseren voelt de Cleasing Butter heel erg romig en prettig aan op de huid. Ik vind romige producten sowieso erg lekker.

Wanneer je het product masseert verandert de butter in een olie. Ik masseer de butter even in rondraaiende bewegingen over mijn gezicht heen en haal zo’n mijn make-up eraf. Je moet tussendoor niet al teveel in de spiegel kijken, want het is net alsof je uren hebt zitten huilen en je mascara tot op je kin is gaan lopen. Dat neem ik maar even voor lief, maar ik zie Tim wel eens heel erg gek kijken als ik dit ‘proces’ doe. De restjes product haal ik even met een nat washandje van mijn gezicht af en je merkt dat de cleansing butter dan in een soort melk verandert.

Wel ga ik voor de zekerheid nog even met een watje met Micellair water over mijn gezicht heen of gebruik ik een facewash voor ik mijn nachtcrème aanbreng. Ik vind dat prettig om eventuele restjes of vettigheden er helemaal af te halen.

Ik vind de cleansing butter heel erg prettig en hij ruikt een beetje bloemig (zo vind ik alle Camomile producten ruiken), maar tegelijkertijd ook erg fris. Ik vind het heerlijk om mijn make-up er op deze manier af te halen en ik vind het prettiger dan met een wattenschijfje. Mijn make-up wordt heel erg goed verwijderd met deze cleansing butter. Waterproof mascara wel wat minder, maar dat draag ik eigenlijk bijna nooit. Ik ben niet zo van de waterproof producten.

De cleansing butter komt in een aluminium blik en het ziet er uit als een soort was. De hoeveelheid is ‘maar 90 ml’ maar ik merk dat je heel lang met het blikje kan doen, aangezien je geen grote hoeveelheden in één keer gebruikt. De butter wordt namelijk een olie als het in contact komt met de warmte van je huid en dan heb je al snel genoeg product te pakken op je vinger. Ik gebruik bovenstaande hoeveelheid om mijn make-up te verwijderen en mijn gezicht te reinigen.

  • Verrijkt met kalmerende essentiële Community Fair Trade-kamilleolie voor een zijdezachte huid
  • Bij de verbouwing van de kamille worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt
  • Je huid voelt onweerstaanbaar zacht en is heerlijk fris

Conclusie:

Mijn make-up wordt grondig gereinigd met deze Cleansing Butter van TBS. Ik vind het heerlijk romig product die erg prettig aanvoelt op de huid. Ik ben al bekend met diverse cleansing butters, maar de eerste keer dat ik niet met een wattenschijfje met wat remover mijn gezicht ging schoonmaken vond ik dat maar vreemd. Nu vind ik het heerlijk om met een cleansing butter mijn gezicht schoon te maken en lekker in te masseren op mijn gezicht. Je masseert als het waren je make-up eraf. Waterproof make-up gaat er net wat minder goed af dat kan misschien een nadeel zijn. Ik merk dat er dan nog wat mascara op mijn wimpers zit. De balsem haal ik er altijd even af met een nat washandje of met een watje met miccelair water. Mijn huid voelt super zacht aan na het reinigen met de deze Camomile Cleansing Butter. Voor waterproof houd ik het lekker bij de Waterproof eye remover (ook uit deze Camomile serie). Ik ben onder de indruk van dit zachte goedje! Ideaal voor mijn droge (winter) huid en ik vind het zeker een product die ik in de koudere maanden veel ga gebruiken.

27 gedachten over “The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *