• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop | Olive Shower Gel

The Body Shop | Olive Shower Gel

Ik dacht eigenlijk dat ik allang al een review van deze showergel van The Body Shop online had staan, omdat dit één van mijn favoriete douchegels is. Dit is denk ik al mijn vierde of vijfde flesje en deze geur verveeld echt nooit! De Olive Showergel is één van de bestsellers van TBS en daar kan ik mij ook helemaal in vinden! Momenteel betaal je zelfs maar 4 euro voor 250 ml Olive Showergel (ipv €7). Deze actie geldt in ieder geval in de webshop of het ook in de winkels geldt durf ik niet te zeggen. Deze douchegel ruikt zo lekker fris en de geur verveelt nooit vind ik.

De Olive Showergel is niet voor niets één van de bestsellers van TBS. TBS heeft ook hele aanwezige lijnen in het assortiment zoals Mango of Strawberry. Je moet van dat soort fruitige en soms ook zoetige geurtjes houden. Ik ben meer van de frisse en wat natuurlijkere geuren zoals dus de Olive-lijn.

Deze douchegel maakt mijn huid heerlijk zacht en gedurende de dag ruik ik af en toe nog een vleugje olijf. Ik houd zelf niet zo van olijven. Ik leer ze trouwens wel steeds meer te waarderen, maar niet alle soorten. Ik vind de geur van olijven wel heel erg lekker én olijfolie is ook nog eens verzorgend voor je huid.

Beschrijving volgens TBS: Een zeeploze, schuimende bad- & douchegel met de geur van olijf voor een frisse, schone, zachte, subtiel geparfumeerde huid. Geschikt voor normale tot droge huid.

Tags:

4 gedachten over “The Body Shop | Olive Shower Gel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *