• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop | Honeymania Lipbalm

The Body Shop | Honeymania Lipbalm

Ik kan meteen verklappen dat ik een beetje een zwak heb voor lipproducten. Ik heb best veel lipproducten in mijn bezit en ik heb echt geen tas waar geen lipproduct inzit. Ik gebruik iedere dag wel een lipproduct en ik vind het niet prettig als ik geen lipproduct bij mij heb. Ik heb laatst heerlijke lipproducten van Carmex getest en daar ben ik echt fan van. Deze lipbalm kreeg ik bij mijn aankopen van TBS en ik ben echt verzot om deze geur. Ik heb al eerder de kokos lipbalm getest en die geur vond ik wel erg aanwezig voor een lipbalm. Ik had nog nooit iets uit de Honeymania-lijn geroken of getest, dus ik was erg benieuwd. Mocht HoneyMania je favoriet zijn en waren meerdere Honeymania producten of cadeausets met deze geur in de sale.

Verpakking

De verpakking is zoals uit dik in orde bij de TBS. Ik vind alle verpakkingen erg prettig in gebruik, zien er goed uit en alle lijnen hebben ieder zijn eigen icoontje en kleur, zodat de aparte lijnen makkelijk te herkennen zijn. Ik vind een lipbalm in een potje prima, maar er zijn ook mensen die het niet zo hygiënisch vinden en liever een stick gebruiken of een tube. Ik vind dat je lipbalm uit een potje ook net wat beter naar je eigen ‘smaak’ kan doseren. Ik gebruik altijd best wel veel lipbalm en vind het lekker op het even te laten intrekken.

Ik heb vaak hele droge lippen en het is het allerergste als ik in de ochtend wakker word. Soms zelfs tot bloedens aan toe.

VOOR DE LUXUEZE HONEYMANIA™ BATH & BODY-COLLECTIE IS GEBRUIK GEMAAKT VAN COMMUNITY FAIR TRADE-HONING UIT ETHIOPIË. DEZE RIJKE, IN DE VRIJE NATUUR GEOOGSTE BLOEMENHONING IS EEN WELDAAD VOOR DE HUID EN GOED VOOR HET MILIEU. LOGISCH DAT DIT HET VLOEIBARE GOUD GENOEMD WORDT.

Deze luxueze Lip Balm bevat Community Fair Trade-honing, gemaakt van de nectar van duizenden wilde bloemen. Verzorg je lippen goed met deze Lip Balm met een zoete, bloemachtige geur en zorg dat je altijd ‘kissable lips’ hebt!

The Body Shop Honeymania Lipbalm

Ik had nog nooit producten van de Honeymania lijn geprobeerd. Ik ben zelf niet zo van de honingproducten, want de honinggeur vind ik vaak te heftig aanwezig en dat vind ik niet prettig. De Honeymania-lijn vind ik heel erg prettig! De honinggeur is helemaal niet heel erg aanwezig, maar gewoon lichtjes en dat vind ik prettig. De honinggeur is heel erg zacht en de lipbalm voelt ontzettend fijn aan op je lippen. De lipbalm voelt zacht aan en plakt niet en dat is een groot pluspunt. Ik vind plakkende lipproducten niet fijn, heb er echt een hekel aan.

Ingrediënten: Vitis Vinifera Seed Oil/Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil/Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Castor Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, Parfum/Fragrance, Synthetic Wax, Tocopheryl Acetate, Ammonium Glycyrrhizate, Mel/Honey/Miel, Tocopherol, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Geraniol, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77492/Iron Oxides, CI 19140/Yellow 5 Lake, CI 77491/Iron Oxides.

Dit exemplaar vind ik heel erg prettig én gaat zeker mee in één van mijn veel gebruikte tassen. Ik vind de geur lekker niet te honingachtig, maar een beetje zoetig en heel erg zacht.

De lipbalm HoneyMania kost normaal gesproken 5 euro en is nu voor 50% korting in de sale. Zowel in de winkel als online.

Tags: