• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
The Safari O’clock

The Safari O’clock

Ik draag eigenlijk maar weinig mijn horloge. Dit komt omdat ik al wekenlang een nieuwe batterij erin moet zetten en ik het steeds vergeet als ik in de stad loop. Daar kwam toevallig verandering in toen ik in contact kwam met een nieuw horlogemerk namelijk het horlogemerk O’clock. Met O’clock kan je je horloge helemaal zelf samenstellen door middel van verschillende bandjes en uurwerkjes én dat voor een leuk prijsje! Ik vind het een erg tof concept! Maak nu kennis met O’clock en ik heb gekozen voor de Safari O’clock, omdat ik zin had in een mooi kleurrijk horloge!

O Clock zijn trendy, elegante en bovenal kleurrijke horloges uit Italië. O Clock draait om combineren: mix en match! De siliconen bandjes en uurwerkjes zijn in een handomdraai samen te stellen tot eindeloos veel spannende en opvallende combinaties. Met O Clock heb je altijd het perfecte horloge om jouw outfit compleet te maken.

De O’clock werd afgeleverd in een een doos, met daarin een leuk blikje die je met een blikopener moet openen. Wat een toffe, originele verpakking. De O Clock collectie bestaat uit kleurrijke bandjes in verschillende maten, en uurwerkjes in uiteenlopende kleuren, prints en motieven. Alle uurwerkjes en bandjes zijn los verkrijgbaar, en eenvoudig te combineren tot originele horloges. Complete horloges zijn verpakt in een schitterend blikje.

De kleurrijke collectie van O Clock is opgebouwd uit een aantal series. In de O Clock Classic-serie zijn de bandjes gecombineerd met een strak vormgegeven wit uurwerkje. De Tone-on-Tone-serie bestaat uit dezelfde bandjes, maar dan gecombineerd met minimalistische uurwerkjes in dezelfde kleur.

De uurwerkjes uit de O Clock Numbers-serie zijn voorzien van cijfers, en de O Clock Mirror-serie bestaat uit combinaties met een spiegelend uurwerkje. De O Clock Gold & Silver-collectie bestaat uit chique gouden en zilveren uurwerkjes, en de uurwerkjes uit de Safari-collectie hebben diverse spannende dierenprints.

De O Clock Crystal-collectie bestaat uit glitterende uurwerkjes ingelegd met originele Swarovski kristallen. O Clock heeft ook een vrolijke, officieel gelicenseerde Disney-collectie. De opvallende fluo-combinaties uit de 8O’Clock-serie zijn een ode aan de kleuren van de jaren 80. En de O Clock Digital-serie bestaat uit uurwerkjes met een originele tijdsweergave.

De O Clock-collectie wordt steeds uitgebreid met nieuwe kleuren en series. De mogelijkheden zijn eindeloos, de enige grens je eigen verbeelding!

De siliconen bandjes van O Clock zijn verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren. De comfortabele bandjes zijn gemaakt uit één stuk en hebben geen sluiting. Je schuift ze eenvoudig als een armband om je pols. De bandjes zijn hypo-allergeen en worden geproduceerd in Italië. De O Clock bandjes zijn verkrijgbaar in vier polsmaten: Extra Small (15 cm.); Small (16 cm.); Medium (18 cm.) en Large (20 cm). Ik heb een bandje in maat S. In het begin vind ik het wel lastig om deze om mijn pols te krijgen, maar als het bandje eenmaal over mijn pols heb geschoven zit de Small prima voor mij. Een M zou echt te groot zijn geweest voor mijn pols. Een bandje moet ook niet te strak zitten, dus ik zou adviseren om je pols even op de meten.

Ik heb dus gekozen voor een uurwerk in zebraprint (€23,00) en een zwart mat bandje (€10,00)  (die ik overigens wel snel vies vind worden, maar die gelukkig afneembaar is). Ik vind 33 euro voor een horloge prima betaalbaar en ook nog een leuk prijsje ook! Ik ben erg blij met mijn samengestelde horloge! Heb jij wel eens iets besteld via Horloge.com en ben je bekend met de O’clocks?

Tags: