• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Riverdale | The partyguide!

Riverdale | The partyguide!

Dat ik een liefhebber ben van het merk Riverdale dat is denk ik wel algemeen bekend? Ik vind werkelijk alles mooi en als ik geld teveel zou hebben zou mijn hele huis bestaan uit Riverdale spullen. Helaas is een dienblad (voor kaarsen) al 50 euro, dus mijn hele huis tot theekopjes en schoteltjes aan toe van Riverdale, dat kan ik echt op mijn buik schuiven, maar dan mag ik toch wel soms wat inspiratie om doen voor de nieuwe collecties? 

Regelmatig ga ik even een kijkje nemen op de site, dat is net even wat veiliger dan in de winkel zelf haha. In de winkel zelf kan ik namelijk niet met lege handen de deur uitgaan en dit soort dingen bestel ik toch liever niet op het internet, omdat ik het graag in de winkel wil zien. Ik nam weer eens een kijkje op de site en zag dat the partyguide collectie voor de kerstdagen online stond. Kijk mee naar deze warme collectie vol glitters, sterren en champagne!

Bron foto’s Riverdale

Ik vind de rode sfeerlichten voor de feestdagen erg mooi en wie weet kies ik dit jaar wel voor rode sfeerlichten voor de feestdagen. Ik ben zelf nog niet uit welke kleur(en) ik voor kies om mijn huis mee te decoreren. Naast de rode sfeerlichten vind ik de witte sfeerlichten met de rising stars ook erg mooi. Begin december ga ik zeker even een kijkje nemen in één van de winkels die Riverdale spullen verkopen, want ik weet zeker dat ik wat moois uitkies voor op mijn dienblad.

Tags: