• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Rock for ever

Rock for ever

Dit palette heb ik alweer even in mijn stash, overgekocht van een blogsale, maar sindsdien heb ik het eigenlijk veel te weinig gebruikt. Ik vind het een heel mooi palette, maar het is gewoon achterin mijn stash beland. De kleurencombinatie lijkt meer blauw/grijzig terwijl ik de grijze kleur uit het palette niet eens heb gebruikt. 

Ik heb de witte kleur aangebracht op mijn gehele ooglid + als highlighter onder mijn wenkbrauwbot. Ik heb de witte kleur aangebracht onder het wenkbrauwbot zodat het geheel wat makkelijker te blenden is. Ik heb de bruine/beige/nude kleur met shimmer gebruikt op mijn bewegend ooglid. De zwarte kleur heb ik gebruikt in mijn crease!

Make-up look:

  • Catrice Infinite matte 020
  • Wenkbrauwpotlood van de Hema in 010
  • Catrice Colour Bomb blush (LE)
  • Sleek Pout Polish
  • Glamour doll mascara van Catrice
  • Rimmel geleyeliner in waterproof