• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Scholl Velvet Smooth Wet & Dry

Scholl Velvet Smooth Wet & Dry

Vorig jaar schreef ik de eerste keer over Scholl naar aanleiding van een event waar ik was geweest. Ik schreef toen over de Scholl Velvet Smooth. Een voetenvijl die je voeten heel erg zacht maakte, maar die niet waterproof was en je moest hem gebruiken op de droge huid. Als ik de onderkant van mijn voeten ging vijlen kwam daar natuurlijk wel wat stof en huid vrij door het ronddraaien van het apparaat en de oude huid die van je voeten wordt afgevijld. Ik vond dat altijd best wel wat troep geven, dus ik vind het heel erg handig dat dit nieuwe apparaat: Scholl Velvet Smooth Wet & Dry  is ontwikkeld om te gebruiken onder de douche!

Zijdezachte voeten in een handomdraai – altijd en overal! De Scholl Velvet Smooth Wet & Dry voetvijl is oplaadbaar, draadloos en kan droog, in bad of onder de douche worden gebruikt. Met zijn speciaal ontworpen roller, die gebruikt kan worden op een droge of vochtige huid, maakt hij uw harde huid moeiteloos glad. Beweeg de voetvijl voorzichtig over de harde huid en zie hoe gemakkelijk die wordt verwijderd. Door de twee verschillende snelheden waarmee de roller kan draaien heeft u meer controle en kunt u uw voeten sneller glad en zacht krijgen.

De vijl doet geen pijn op de huid en kietelt iets op bepaalde plekken op mijn voeten. Ik heb dan ook wel gevoelige voeten en het liefst mag er niemand aan m’n voeten zitten haha, zo gevoelig zijn mijn voeten. Ik heb altijd heel erg last van extreem droge voeten en heel veel droge velletjes. Ik moet gewoon veel aandacht aan mijn voeten besteden, mede ook doordat ik naar yoga ga en toch met blote voeten daar op mijn yoga-mat sta. Ik scrub mijn voeten sowieso 1 x in de week en lak 1 x in de twee weken mijn teennagels. Nog even en je voeten kunnen weer in slippertjes dus dan is het wel zo fijn als je voeten er mooi en verzorgd uitzien.

Ik vind het heel erg prettig dat ik het apparaat gewoon lekker mee kan nemen onder de douche. Geen rondvliegend afval van de vijl meer door de kamer. Dat wordt gewoon fijn door het doucheputje gespoeld. Ik heb het apparaat zowel geprobeerd op de droge- als op de natte huid. Ik vind het zelf qua gevoel geen verschil geven, maar ik gebruik hem liever onder de douche of als ik klaar ben met mijn bad. Ik vind het gewoon prettig dat ik de rommel die ik ervaarde met de andere voetvijl niet meer heb, vandaar de voorkeur voor de natte huid.

De unieke eigenschappen van Scholl Velvet Smooth Wet & Dry

  • Dankzij het waterproof omhulsel kan de voetvijl ook in de douche gebruikt worden. Hij is even efficiënt op de natte als op de droge huid.
  • Met zijn twee snelheden verwijdert Scholl Velvet Smooth Wet & Dry de eelt zacht en efficiënt.
  • Het apparaat is oplaadbaar en dus gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Wanneer de voetvijl opgeladen moet worden plaats je het apparaat in de lader welke erbij geleverd wordt.
  • De nieuwe en ergonomische Scholl Velvet Smooth Wet & Dry oogt elegant en ligt perfect in de hand zodat het gebruikscomfort toeneemt.

Ik vind deze Scholl Velvet Smooth Wet & Dry een hele verbetering ten opzichte van de vorige. Ik vind het prettig dat die oplaadbaar is en je niet in de weer hoeft met batterijen. Ik vind het ook heel fijn dat het omhulsel van de voetvijl nu waterproof is en je makkelijk je voeten onder de douche of in bad kan vijlen.

De nieuwe Scholl Velvet Smooth Wet & Dry is nu beschikbaar voor € 59,99. De navullingen zijn beschikbaar voor € 19,99.