• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
This or that?

This or that?

 Ik kwam een leuke tag tegen in ‘blogland’ en ik heb besloten dat ik deze tag wel erg leuk vond om te doen! Dit is een tag dat je tussen twee dingen moet kiezen wat het meest bij jou past. Dus bijvoorbeeld blush of bronzer, of los of vast haar. Ben je benieuwd naar voor dingen allemaal mijn voorkeur uitgaat? Lees dan snel verder. 

Kleding

 • Lange mouwen of korte mouwen: In de winter draag ik graag lange mouwen, omdat ik ontzettend koukleum ben. Vaak draag ik wel iets wat ik uit kan trekken, dus een vestje over een t-shirt heen. Ook heb ik een lichte blazer verslaving, ben gek op blazers in alle kleuren.
 • Jurken of rokken: Jurkjes! Ik draag heel veel jurkjes en rokken draag ik maar zelden.
 • Streepjes of ruitjes: Ik heb helemaal niet zoveel met beide printjes, maar dan kies ik voor streepjes!
 • Teenslippers of sandalen: Teenslippers! Ik kan niet wachten tot ik mijn slippers weer uit de kast mag halen, slippers lopen zo heerlijk!
 • Sjaals of hoedjes: Sjaals! Ik draag bijna altijd een sjaal, of het moet + 20 graden zijn in Nederland. Ik heb heel snel een leeg/bloot gevoel om mijn nek als ik geen sjaal draag. Ik draag zelfs regelmatig van die lekkere colsjaals thuis. Ik heb niet zo’n ‘hoedjes-hoofd’
 • Oorknopjes of oorhangers: Ik ben gek op grote, aanwezig oorbellen en ik kan daar echt niet genoeg van hebben. Als je mij laat shoppen kom ik 9 van de 10 keer thuis met oorbellen.  Toch heb ik ook een heleboel oorknopjes voor in mijn tweede gaatjes.
 • Kettingen of armbanden: Ooooh  dat is echt een lastige! Ik vind beide helemaal geweldig, ben gek op sieraden. Kettingen kan ik vanwege mijn werk minder vaak om dan mijn armbanden, dus ik kies voor mijn armbanden.
 • Hakken of platte schoenen: Ik draag vaker platte schoenen, omdat ik als ik te vaak op hakken loop last van mijn rug krijg. Bovendien voel ik mij altijd een reus met hakken aan.
 • Jasje of vest: Ik ben gek op jasjes! Ik heb heel wat blazers/jasjes in mijn kast hangen die ik overal mee combineer.

Make up

 • Blush of bronzer: Blush! Ik gebruik bijna nooit bronzer, omdat ik een blush een veel mooier en gezonder effect vind geven bij mijn huidskleur.
 • Lipgloss of lipstick: Lipstick! Ik houd totaal niet van lipgloss!
 • Eyeliner of mascara: Moeilijke keuze, maar ik kies dan toch voor mascara. Zonder mascara zie ik er namelijk echt ziek uit.
 • Foundation of concealer: Foundation, voor concealer ben ik veel te lui!
 • Neutraal of kleur:  De ene dag draag ik een neutrale ooglook en de andere dag pak ik weer uit met wat kleur. Ik kies toch voor neutraal, omdat ik dat toch het meest draag vanwege werk.
 • Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw: In vaste vorm, want ik ben helemaal geen held met losse oogschaduw!
 • Kwasten of sponsjes: Kwasten, want ik vind sponsjes helemaal niet fijn werken.

Nagels

 • OPI of China Glaze: China Glaze: <3. O.P.I. is ook echt een heel fijn merk, maar ik vind de collectie van China Glaze net even wat leuker en China Glaze is zo lekker budget!
 • Lang of kort: Ik heb vanwege mijn werk en mijn lenzen mijn nagels kort.
 • Acryl of natuurlijk: Natuurlijke nagels. Eén keer acryl gehad en nooit meer, totaal niets voor mij en ik geloof niet (ook uit ervaring) dat het gezond is voor je nagels.
 • Felgekleurd of donker: Felgekleurd het liefst!
 • Met nail-art of zonder nail-art: Ik ben gek op nail-art, maar helaas heb ik daar soms te weinig tijd voor.

Body

 • Parfum of bodyspray: Parfum! Ik gebruik nooit een bodyspray, zelfs nog nooit gebruikt denk ik.
 • Lotion of bodybutter: Bodybutter, daar ben ik helemaal verslaafd aan!
 • Douchegel of zeep: Douchegel vind ik zelf iets fijner dan zeep, omdat ik zeepjes vaak uitdrogend vind.

Haar

 • Krullend of stijl: Stijl haar vind ik zelf het mooiste staan. Ik heb zelf een beetje slag in mijn haar, want ik vreselijk vind. Slag kan heel mooi zijn, maar de slag die ik heb zit maar aan één kant.
 • Knot of paardenstaart: Knotje, vind een staart bij mijzelf niet leuk staan.
 • Schuifspeldjes of clipjes? Ik gebruik het allebei erg graag, maar pak toch net even vaker een schuifspeldje, omdat ik die overal in mijn tas heb zitten haha. Ik raak er nogal wat kwijt per maand.
 • Haarlak of gel: Ik vind gel echt vreselijk vies. Ik kan er echt niet tegen als mensen gel in hun haar hebben en vooral als het de hele dag zo nat er uitziet. Ik ben daar nogal allergisch voor!
 • Lang of kort: Schouderlengte valt denk ik onder lang. Ik vind superkort haar niet leuk, maar vanaf een bob zou ik het zo dragen! Heel erg lang haar vind ik bij mijzelf niet staan, omdat ik dan helemaal zo lang lijk.
 • Licht of donker: Licht haar, met heel erg donker haar ben ik net een wandelend lijk!
 • Lok of pony: Ik vind beide erg leuk, maar helaas heb ik vervelende kruinen op mijn hoofd waardoor een pony nooit goed valt helaas.
 • Los of vast: Los haar!

Overig

 • Regen of zonneschijn: Zon natuurlijk, kan mij niet voorstellen dat iemand regen fijn vindt. Ik heb een grote hekel aan regen!
 • Zomer of winter: Ik vind de zomer heerlijk, vooral als wij een goede zomer hebben in Nederland met lekker veel zon. Al heeft de decembermaand ook wel iets hoor, maar ik ben toch meer een type voor de zomer.
 • Herfst of lente: Lente, in de herfst regent het mij veel te veel. Herfst is mijn minst favoriete seizoen.
 • Chocolade of vanille: Alles met vanille vind ik heerlijk. Ben licht allergisch voor chocolade, dus dat vermijd ik zoveel mogelijk.
Tags: