• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
W7 Hollywood Bronze & Glow

W7 Hollywood Bronze & Glow

Op zoek naar een gezonde glow in je gezicht? Dan is het het W7 Hollywood Bronze & Glow zeker wel iets voor jou. Je huid krijgt een gezonde glow en je ziet er meteen wat frisser en gebruinder uit met dit contouring palette. Heel erg prettig is dat het palette budget is en ik snap helemaal de hype rondom deze Bronze & Glow. Het is gewoon een erg prettig palette! Ik ben dol op bronzers en highlighters sinds een paar jaar. Een paar jaar geleden gebruikte ik alleen maar blush en zag ik het nut niet in van een bronzer/highlighter en nu kan ik eigenlijk niet meer zonder..

Vormgeving palette

Het W7 Hollywood Bronze & Glow is een erg leuk vormgegeven palette met niet al teveel poespas.  De sterretjes op de voorkant hadden wij mij zelfs niet gehoeven. Het palette ziet erg leuk uit, maar je ziet wel dat het een budgetverpakking heeft, maar dat maakt mij niet uit. Het gaat om de inhoud en die vind ik heel erg fijn. De bronzer is precies goed voor mijn lichte huid en niet te oranje. Ik gebruik vaak matte bronzers, maar deze heeft een hele shimmer, maar zorgt er niet voor dat je er in juli alvast uitziet als een glimmende kerstbal..

Ondanks dat het palette er wat goedkoop uitziet, vond ik het wel heel erg leuk om het palette te fotograferen. Het palette liet zich makkelijk fotograferen en ik heb al 50 foto’s alleen al van het palette geschoten zonder hem aangeraakt te hebben.

W7 staat bekend om de dupes

W7 staat bekend om de bekende dupes van de Naked palette, maar ook deze Bronze & Glow is een dupe van een ander palette namelijk van het Filmstar Bronze & Glow van Charlotte Tilbury. Een palette wat rond de 65 euro kost en wat ik nooit van m’n leven ga betalen voor een contouring palette. Je kan de dupes misschien vervelend vinden omdat alles nagedaan wordt, maar ik ben blij met de dupes mits de kwaliteit goed is en dat is die zeker van dit mooie W7 Hollywood Bronze & Glow palette.

Swatches & Looks

Ik was heel erg bang dat de bronzer te oranje zou zijn want zo vind ik hem er wel uitzien in het palette. Daarnaast zag ik wat shimmers en daar was ik huiverig voor. Die vind ik meer thuishoren in highlighters, maar eenmaal in gebruik vond ik het niet storend. Op de swatch vond ik de bronzer ook erg shimmerig en koel ogen, maar op de huid vond ik hem niet te koel en ook niet te warm. Gewoon precies goed! De highlighter bevat shimmer, maar niet teveel. Je kan de highlighter wel mooi opbouwen en ik vind het prettig dat de highlighter wel aan de warme kant is. Meer m’n ding warme highlighters dan een koele tint.

Conclusie

Ik vind het een heel fijn en betaalbaar contouring palette. Ik schrok even van de shimmers/glitters in de bronzer en ik verbaasde mij erover dat die niet matte is. Op het gezicht merk ik er gelukkig niet veel van en de bronzer en de highlighter brengen gemakkelijk aan op het gezicht. Je kan beide producten goed opbouwen en dat vind ik fijn. Zo pak je niet snel teveel en ik breng liever een laagje extra aan dan dat ik een duidelijke streep op mijn wangen heb zitten. Heel erg fijn budgetpalette die ik iedereen zou aanraden.

Vekrijgbaarheid & Prijs

Het W7 Hollywood Bronze & Glow kost €5,99 en is o.a. te koop bij Boozyshop. Het product is wel vaak uitverkocht, maar wordt wel weer bijgevuld. Het bronze & glow palette heb ik ook wel eens zien liggen bij op=op voordeelshops of bij de Big bazar.

Tags: