• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Outfit – Snowy days

Outfit – Snowy days

Yesssss dag twee met heel veel sneeuw! Toen ik zaterdag op zondag om 4 uur in de nacht naar huis moest fietsen vond ik het minder. Ook toen ik van de week opeens met fiets en al weggleed in de sneeuw maar over het algemeen vind ik sneeuw heel erg leuk. Het heeft echt iets bijzonders en zolang als ik mij kan herinneren vind ik sneeuw echt heerlijk. De wereld wordt er zo mooi van! Het sneeuwt niet heel erg vaak in Nederland en als het al eens sneeuwt wordt helaas het westen waar ik woon, toch vaak overgeslagen. Nu eindelijk eens niet dus twee dagen outfitfoto’s maken en dus voor de tweede keer deze week een outfit online, vinden jullie vast niet erg toch?

Uggs zijn wel lekker warm aan mijn voeten maar helaas hebben de Uggs die ik gister droeg totaal geen profiel. Deze leren laarsjes van Sacha gelukkig wel en ze houden mijn voeten ook nog eens warm. Nog een voordeel dat ze heerlijk lopen en gewoon iets hoger zijn dan gemiddeld. Voor de winterdagen zijn ze echt ideaal!

Ik koos voor mijn witte, zachte jas en het geeft een heel erg mooi contract met de witte wereld! Ik ben erg blij met de foto’s!

Tags: