• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Outfit – Winter Wonderland

Outfit – Winter Wonderland

Yesssssss ik ben zo dol op sneeuw! Ik was al gelukkig dat er een beetje sneeuw viel en ik hoopte dat er nog wat zou blijven liggen voor wat foto’s. Ik zag het al rond de 1 graden worden toen ik zaterdag eindelijk eens wakker werd en ik was bang dat voordat ik uit de douche kwam en ontbeten had dat alles weg was. Gelukkig ging het weer lekker verder met sneeuwen en kon ik twee dagen lang lekker outfitfoto’s schieten in het mooie winter wonderlandIk was zo blij dat ik laatst eindelijk een echte goede, warme winterjas had gekocht.

Ik vind de witte wereld altijd zo mooi! Ik kon echt niet wachten om naar buiten te gaan want ik vind het heerlijk om in de verse sneeuw te lopen. Ook vind ik het vaak niet ijs- en ijskoud buiten maar gewoon prima temperatuur. Ik moest natuurlijk wel mijn camera mee nemen om wat foto’s vast te leggen voor mijn blog/ en Instagram. Vooral de eerste foto vind ik echt goed gelukt en heb ik fijn even gelopen in de sneeuw in deze outfit.