• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Instagram, Flatlays & mooiere feed creëren

Instagram, Flatlays & mooiere feed creëren

Instagram is momenteel het leukste Social Media kanaal van het moment voor mij. Ik merk dat ik het leuk vind om leukere content te creeren en extra mijn best er voor te doen. Ik heb het een periode gedaan en toen vond ik het opeens minder worden door het vernieuwde Algoritme. Nu vind ik het weer helemaal leuk en ben ik super actief. Mijn feed is inmiddels ook een beetje op elkaar aangepast en gebruik ik dezelfde filters om mijn foto’s te bewerken. Ik houd niet van een hele witte feed dus ik heb juist gekozen voor meer warme kleuren. Wel merk ik dat ik het soms wel een lastig kanaal vind met het volgen en ontvolgen continu en wat vinden mensen nou wel en niet leuk? Ik heb er zelf heel veel plezier in en vind de (directe) interactie zo gezellig.

Flatlays

Ik vind het erg leuk om mooie flatlays te maken met diverse producten. Heel erg leuk om van alles uit de kasten te halen om het perfect neer te leggen voor een perfecte foto voor Instagram. Nu ik meer met IG doen merk ik ook dat ik opeens wat kieskeurig ben met het selecteren van foto’s. Na het maken van wat flaylays ziet mijn huis er ontploft uit.

Mooie feed creëren

Een mooie feed creëren is iets wat ik lastig vind. Ik deel graag wat ik leuk vind maar ik wil ook een beetje regelmatig in mijn feed met kleuren. Een geheel witte feed vind ik wel mooi en minimalistisch maar niet gezellig en passend bij mij. Ik heb nu gekozen om alles een beetje in een warmere kleur te doen en gebruik te maken van dezelfde bewerking en filter. Nu merk ik dat het toch iets meer een geheel wordt en ben ik erg trots erop. Ik doe er ook veel meer voor en ik merk dat ik wat meer waardering krijg. Meer volgers gaat nog erg langzaam maar ik vind het wel leuk om te zien dat er zo nu en dan wat volgers bij komen.

Liefde voor Instagram

Ik merk doordat ik dagelijks bezig ben met IG dat mijn liefde weer enorm gegroeid is. Ik hield mij al een tijdje bezig met IG Stories wat ik momenteel veel leuker vind dan snap. Ik vind het heerlijk om dagelijks bezig te zijn met IG. Leuke plaatjes uit te zoeken om dagelijks te delen en ik reageer ook veel meer op andere IGers. Ik vind het weer helemaal leuk en mocht je het leuk vinden en je volgt mij nog niet @_kellyooms