• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Meer doen met DIY projecten

Meer doen met DIY projecten

Ik vind DIY projecten eigenlijk heel erg leuk om te zien en ik kan zelf ook zo nu en dan eens best creatief zijn. Dat is wel iets waar ik mijzelf even toe moet zetten en als ik eenmaal bezig ben vind ik het hartstikke tof. Ik vind vooral dingen op woongebied en interieur heel erg leuk! Als je mij een beetje volgt dan weet je inmiddels wel wat mijn smaak is en hoe mijn huis eruit ziet. Ik vind het leuk om af en toe wat dingen te veranderen. Veranderingen kosten alleen geld en ik vind sommige interieur-dingen echt enorm overpriced. 100 euro voor een simpel tafeltje bijvoorbeeld die je eigenlijk wel zelf had kunnen maken. Note to myself voor de komende periode: Meer doen met DIY projecten en dat is een leuk doel voor de komende periode.

Ik vind vooral een mix leuk van iets duurdere items met budget dingen van winkels zoals Action, Blokker etc. Mijn inrichting is veel wit, hout en gezellige dingen. Ik houd wel van een lekker vol huis en ik ruil zo nu en dan eens wat om in huis. Ik wil gewoon wat meer creatief zijn, mijzelf soms wat uitdagen en vaker dingen zelf maken. Hoe vaak ik de laatste tijd wel niet heb gedacht van waarom maak ik dat niet eens zelf?

Bijvoorbeeld zo’n leuke vlaggetjes slinger die in de winkel al snel 30 euro kost? Ik vind het vooral leuk als het gemaakt is van verschillende stoffen zoals katoen, Jogging-stoffen. Je hebt zoveel leuke items om met stoffen te maken. Ik vind van die kussentjes ook heel erg leuk met zwart-printjes. Ik heb er al een paar in huis maar die heb ik allemaal kant en klaar gekocht. Nu zie ik ook steeds op Pinterest of op Rijstextiles allemaal leuke voorbeelden van toffe projecten.

Naast dingen met stoffen ben ik dol op dingen voor in huis qua interieur dingen met planten of dingen met hout. Ik vind vooral een mix leuk van iets duurdere items met budget dingen van winkels zoals Action, Blokker etc. Mijn inrichting is veel wit, hout en gezellige dingen. Ik houd wel van een lekker vol huis en ik ruil zo nu en dan eens wat om in huis. Ik wil gewoon wat meer creatief zijn, mijzelf soms wat uitdagen en vaker dingen zelf maken. Hoe vaak ik de laatste tijd wel niet heb gedacht van waarom maak ik dat niet eens zelf?

Tags: