• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Outfit – Something old, something new

Outfit – Something old, something new

Jeetje dat is lang geleden dat ik een outfitpost heb gepubliceerd. Ik wilde al vaker weer een outfit schieten maar met alleen maar een fotograaf in het weekend ter beschikking is het soms lastig. Dan werkt het weer ook weer niet mee haha dus het duurde even. Ik ben wel erg trots op het resultaat en daarom vind ik het zo leuk om zeker 2/3 keer per maand een outfitpost online te zetten. Door mijn 50 mm lens lijkt het soms een beetje mistig en ik vind de foto’s iets edgy’s/ iets bijzonders hebben daardoor.

Het weerbeeld van de laatste weken is heel erg divers. Koud met temperaturen van overdag die niet boven de nul uitkomen maar ook opeens weer 12 graden. Het is soms best lastig wat je aan moet doen en ik koos daarom voor een beetje een tussenweg met een dikke trui en mijn leren jasje die ik bij een tweedehands winkeltje heb gekocht.

Met een leren jas is het wel prima te doen als je er een dikke trui onder aan heb en je niet door weer en wind hoeft te fietsen. Ik draag hier trouwens m’n nieuwe tasje van Valentino en een lekkere warme sjaal die ik in de sale bij River Island heb gescoord.

Tags: