• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Waarom het beginnen in een nieuwe agenda zo fijn is

Waarom het beginnen in een nieuwe agenda zo fijn is

Ik vind nieuwe agenda’s echt heel erg prettig en ik vind het een feestje om een nieuwe agenda te mogen uitzoeken. Ik ben niet van het digitale tijdperk wat betreft agenda’s. Dan vergeet ik het alsnog omdat ik de agenda op mijn telefoon bijna nooit open. Het enige wat ik daar wel eens in zet als ik mijn agenda thuis ben vergeten of als ik een herinnering wil krijgen om bijvoorbeeld iets mee te nemen of ergens aan te denken.

Ik ben gewoon fan van de papieren agenda’s en vooral die van de Hema. Ik kies dan ook een lekkere kleine uit , waar ik met m’n grote handschrift wel heel erg klein in moet schrijven. Ik kan nooit wachten om in een nieuwe agenda te beginnen en ik schrijf dan ook extra netjes. Alleen hoe lang blijft je agenda netjes?

☆ een nieuwe lege agenda geeft rust in je hoofd

☆ nieuw jaar is met een schone lei beginnen

☆ ik bedenk altijd een nieuw iets om bijvoorbeeld alle afspraken om een bepaalde manier er in te zetten. Alles voor mijn blog met roze stift accentureren en met de gele de overige belangrijke dingen. Gaat meestal alleen maar voor een maand goed.. daarna gaan de kleuren iets door elkaar heen

☆ ik schrijf op mijn aller-netjes de eerste paar bladzijdes, later moet ik weer wat gehaast afspraken erin krabbelen en is het bijna onleesbaar

☆ een nieuwe agenda ruikt zo lekker

☆ als echte planner word je gelukkig van een nieuwe agenda

☆ een nieuwe agenda is altijd mooier dan het oude ding wat echt aan vervang toe is na een jaar.

☆ het is echt puur genieten om een nieuwe agenda te mogen uitzoeken. Heel erg leuk als ze in september al in de winkels liggen, yeahh! Ik kan rustig een uur door agenda’s bladeren in de Hema en toch kies ik altijd voor een simpel klein exemplaar.

Hoor jij bij ’t digitale agenda team of net als ik #teampapierenagenda’s!

Op zoek naar de leukste lifestyle verhalen? Neem dan eens een kijkje op Lovethat.nl.