• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Huis & tuin
Waxmelts!

Waxmelts!

Waxmelts! 

Toen de herfst was begonnen merkte ik dat ik toch wel bijna door mijn voorraad wax melts heen was. Ik had ze al een lange tijd er niet meer bij gepakt en ook mijn brandertje moest ik zowat onder het stof vandaan halen. Toen het langer licht bleef (lente/zomer) had ik het allemaal even opgeborgen, omdat ik én weinig thuis was en omdat ik het toch niet ga branden met 30 graden. Ik ben echt een type die alleen in de herfst en winter geurkaarsjes en wax melts lekker vind. Nu de herfst begonnen is, heb ik meteen mijn huis in herfststijlen gemaakt en al heel wat melts en geurkaarsjes gebrand. Ik heb weer een hele voorraad wax melts gekocht bij een hele leuke webshop! Lees mee voor de lekkere geuren van Waxmelts.nl.

Toen ik mijn aankopen liet zien op Instagram kreeg ik de vraag wat het nou precies is. Ik dacht eerlijk gezegd dat het wel bekend was bij de meeste, vooral omdat het de laatste tijd toch wel helemaal in is om wax melts te branden.

Waxmelts zijn geurblokjes van sojawas voor de oliebrander. Het zijn een soort geurkaarsjes, maar dan lekker veilig.  Waxmelts drogen na het smelten namelijk niet in, spetteren niet en blakeren niet. Waxmelts zijn schoon en makkelijk in gebruik. Je laat de waxmelt uit het cupje glijden, legt het in het schoteltje en zet er een waxinelichtje onder. Zolang het verwarmd wordt blijft de was vloeibaar. De waxmelt zal ongeveer 8 uur geur afgeven. De was zal niet verdampen en kan na gebruik makkelijk verwijderd worden. Easy peasy!

Ik kocht mijn waxmelts op de braderie, want zo nu en dan staat de oprichter van deze website met haar kraampje op een braderie. Je kan de wax melts ook online bestellen op haar site.

Mijn favorieten op dit moment zijn toch wel Orange & Cinnamon, Christmas Splendow, Eat it Raw, Tiramisu en Mulled Wine. Ik ben echt zeer tevreden over de geuren die ik heb uitgekozen, omdat ik ze op een braderie heb gekocht heb ik werkelijk zoveel geuren geroken dat mijn hoofd er van duizelde. Ik rekende 23 verschillende geuren af en tot nu ben ik er nog geen één tegen gekomen die ik echt vies vond. Ik heb vooral gekozen voor warme geuren, met alle hele zoete bubblegum geuren heb ik zelf niet zoveel. Ik weet zeker dat als ik de kans krijg om er nog meer te kopen op een braderie, dat ik zeker weer een paar wax melts uitzoek. Anders kan ik nog altijd bestellen op de website! Nu ik dit typ brand ik ook weer een heerlijke geur, namelijk peppermint!

De wax melts kosten €0,60 cent per stuk en deze geven dan 8 uur lang geur af.  Ik doe vaak wel twee of drie avonden met één zo’n cupje! Er is ontzettend veel keuze wat betreft verschillende wax melts, er is ruime keuze uit tenminste 100 geuren.

Tevens zet Waxmelts.nl zicj in voor de stichting Care4BrittleBones. Speciaal voor deze stichting heeft Waxmelts botjes ontworpen in verschillende geuren. Care4littlebones zetten zich in voor meer onderzoek naar de zeldzame ziekte ‘Osteogenesis Imperfecta’. Dit doen ze door geld in te zamelen. Osteogenesis Imperfecta (OI) is een bindweefselaandoening waarbij men extreem breekbare botten heeft. Vallen, stoten, en soms zelfs niezen, kan een botbreuk veroorzaken. Waxmelts.nl draagt deze stichting een zeer warm hart toe. Daarom gaat de opbrengst (na aftrek van omzetbelasting) van deze botjes naar Care4BrittleBones. Het assortiment botjes wisselt regelmatig.
De botjes zijn ongeveer de helft van de grootte van een normale waxmelt. Je kunt ze het beste dus per twee branden. Omdat ze wat kleiner zijn, zijn ze ideaal om met elkaar te combineren om zo nieuwe geuren te creeëren!
In elk zakje zitten 10 botjes en kosten €3,50 per zakje.

Wat vind jij van Wax Melts? Vind je het ook heerlijk om wax melts te branden in de herfst/winter?

Op zoek naar interessante en inspirerende artikelen? Bekijk lifeandyou eens!

Tags: