• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Winter | Wees lief voor je lippen

Winter | Wees lief voor je lippen

Belessa.nl

Beauty is about being comfortable in your own skin. It’s about knowing and accepting who you are!

Winter | Wees lief voor je lippen

Naast dat je lief voor je huid moet zijn, zoals ik al schreef in dit artikel, hebben je lippen in de wintermaanden ook erg veel te voortduren.  Ik heb inmiddels een hele lipbalsem verzameling en soms komt het nog  zelfs een keer voor, dat ze gewoon allemaal verdwenen zijn in tassen/ jassen. Ik gebruik een paar keer per dag een lippenbalsem, want ik heb echt onwijs droge lippen. Mijn lippen springen vaak open, zelfs tot bloedens aan toe omdat ze zo ontzettend droog zijn. Laat ik dan maar extra lief voor ze zijn deze winter.

Regelmatig de dode vellen van je lippen scrubben werkt ook zeker goed. Ik ben alleen 9 van de 10 keer te lui om mijn lippen te scrubben, dus ik vergeet het echt heel erg vaak. Ik scrub wel altijd mijn lippen als ik lippenstift draagt, want het is natuurlijk geen gezicht als je van die droge velletjes op je lippen heb zitten onder je lippenstift. Dus regelmatig je lippen scrubben. Je kan ook erg makkelijk zelf een lipscrub maken met suiker, honing en een extract na smaak bijvoorbeeld vanille-extract.

Rosy Lips van Vaseline heb ik al een paar keer opnieuw gekocht en ik vind deze erg fijn! Deze lipbalsem laat een behoorlijk aanwezige roze kleur achter, dus geef deze maar niet mee aan je vriend voordat die met roze lippen op zijn werk/school verschijnt.

Deze lipbalsem in stick is van Yves Rocher en die vind ik heerlijk aanvoelen op mijn lippen. Vooral als ik op de fiets zit gebruik ik deze graag, want deze kan ik gewoon met handschoen en al opendraaien en even snel op mijn lippen smeren. Ik kan namelijk niet wachten met het insmeren van mijn lippen als ik voel dat ze droog zijn, dat moet dan ook echt meteen!

Ik heb al wat diverse Pout Polishes opgemaakt, want dat vind ik toch wel één van de fijnste lipverzorgingsproducten die er zijn. Tevens geven deze Pout Polishes je lippen ook nog een subtiel kleurtje,  vooral deze nude kleur. Deze lipbalsems ruiken naar Ikea vanille geurkaarsen, jammie!

Dan één van mijn lipbalsems van Rosebud. Aan deze lipbalsem ben ik het meest trouw en al jarenlang koop ik opnieuw één van de soorten van Rosebud.

Dit zijn mijn favoriete lipbalsems en ook de vijf die ik het fijnste vind werken! Gebruik jij altijd al trouw je Labello en werkt deze prima voor je? Dan moet je ook lekker je Labello blijven gebruiken. Een lipbalsem is iets persoonlijks en hoe goed de werking ook is, als je het niet eens wordt met de geur, dan wordt het ook niets ondanks de goede werking. Ik vind een geur die bij je past heel erg belangrijk. Niet iedereen zal bijvoorbeeld de Pout Polish van Sleek lekker vinden, maar als vanille geurkaars liefhebber ben ik erg blij met dit heerlijke geurtje.  Wees lief voor je lippen deze winter en verzorg ze goed!

Tags: