• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Take what you need by Mi Moneda

Take what you need by Mi Moneda

Ik heb de mooie munten ketting van Mi Moneda, waar het merk ook bekend op staat. Ik heb die ketting al heel erg lang en de munten zijn nog prima, maar alleen de ketting daarvan is aan vervanging toe helaas. Meteen een note to myself dat ik dat even moet gaan regelen. Maar goed Mi Moneda staat voor mij daar heel erg bekend om met de mooie munten en voor de rest ken ik zelf weinig van het merk. Nu krijg Mi Moneda er een zusje bij namelijk Take what you need by Mi Moneda.  Op de open dag van Mooi PR konden wij onze eigen ‘Take what you need sieraad’ maken en daar zei ik natuurlijk geen nee op!  

Je kon je eigen tekst + een symbool op de bar necklace laten zetten. Ik heb er even over nagedacht of ik een bepaalde tekst er op wilde zetten, maar ik heb gekozen voor een blaadje, omdat ik dat een heel mooi en rustgevend symbool vind. Ik vind de bar necklace zo al heel erg mooi, dus ik wilde er niet teveel opzetten.

Tijdens een van haar vele trips in Amerika kwam founder & designer Michelle Mentrop op het idee om een verwisselbare bar necklace te ontwerpen. “Mi Moneda is verkrijgbaar in 32 landen en we hebben dit jaar een kantoor geopend in Amerika. Ik reis daarom de hele wereld over en overal trekken sieraden mijn aandacht. Als sieraden ontwerpster raak je geïnspireerd door wat andere vrouwen dragen, uitstralen en waar ze zich prettig bij voelen.”, aldus Michelle.

De trendy bar necklaces en bracelets zijn al verkrijgbaar vanaf €44,95, met daarop de tekst Inspire en een veertje. Deze veer staat symbool voor overwinning en het boeken van vooruitgang. Het verwisselbare bar systeem maakt het vervolgens mogelijk om van behoeftes te wisselen, zoals een flinke dosis geluk, passie, magic of kracht! Daarnaast maak je je outfit compleet met de ringen en armbanden met een inspirerende tekst, die perfect matchen bij de bars. Je klikt er heel gemakkelijk een ander woord in waardoor je ketting een geheel andere betekenis krijgt. Naast de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende bars die Take What You Need heeft ontworpen en de kleuren, is het ook mogelijk om een persoonlijkere touch aan je sieraad te geven door je eigen bar te creëren. Bijvoorbeeld een betekenisvolle datum, een naam van iemand, een schets, tekening of een andere persoonlijke touch. Alles is mogelijk! 

Kijk op take what you need voor meer informatie en voorbeelden van de necklace. Ik heb de vorige ketting van Mi Moneda met de munten eraan van Tim gekregen dus dat is een hele mooie herinnering, net als dat ik deze mocht ontvangen op een persdag. Doet mij iedere dag denken aan m’n blog en wat ik daarmee heb bereikt! Ik ben er echt heel erg blij mee!

Tags: