• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Yankee Candles | De eerste, nieuwe geuren 2014 & Midsummer’s Night

Yankee Candles | De eerste, nieuwe geuren 2014 & Midsummer’s Night

Dat ik gek ben op het branden van lekkere geuren hoef ik niet meer te zeggen. Eén van de dingen die de herfst en winter net wat leuker en draaglijker maken. Ik ben alleen normaal gesproken van warme, kruidige geuren, maar de nieuwe geuren voor het eerste kwartaal van 2014 hebben mij echt verrast. Ik sloeg eigenlijk de ‘floral geuren’ altijd over, omdat ik toch meer van warm en kruidig houd. De nieuwe geuren die zijn toegevoegd zijn drie floral geuren en twee fresh geuren.

Voor het eerste kwartaal van 2014 zijn er vijf nieuwe geuren toegevoegd. Geen winterse geuren meer, maar lekkere frisse voorjaarsgeuren, die momenteel ook wat meer bij het weer passen vind ik dan, de wintergeuren. De winter moet voormij echt nog beginnen en het gemiddeld toch nog wel acht graden buiten, dus niet echt winter temperaturen. Ik was dan ook even klaar met de winterse geuren en ik had al even in mijn voorraad gezocht naar wat frisse geuren. Deze nieuwe geuren voor 2014, vind ik dan ook even helemaal passend bij het weer op het moment. Wanneer het dan (eindelijk) echt winter word, ga ik terug naar de winterse, warme geuren.

Er zijn vijf nieuwe geuren uitgekomen voor het eerste kwartaal van ’14.

Champaca Blossom: De ongekende schoonheid en vreugdevolle geest van betoverende champaca bloesem komen tot leven in deze boeiende fruitige, bloemige nectar. (Floral)

Under the Palms: Stel jezelf voor in een hangmat of languit op een oversized strandlaken. Wuivende palmbomen zachtjes boven je, met een ontspannende onderbreking van de zon. De hemel met de mooiste kleur blauw. Deze geur is zo cool, verfrissende schaduw met een weelderige, groene geur van zeegras, palmbladeren, en kokosnoot. Dit is echt een heerlijke geur, deze heb ik dan ook meteen tot mijn favoriet benoemd van deze nieuwe geuren.

Pink Hibiscus: Zuiver en mooi. Het “bruisende Licht”, met een citrus boeket van delicate tropische hibiscus bloemblaadjes, is altijd uitnodigend. (Floral) Deze prachtige tropische bloemblaadjes, gemengd met citrus vind ik erg fris hmm.

Lovely Kiku: De bloem van geluk. De elegante, verjongende geur van chrysant met hints van zoete kers bloesem en warme vanille. (Floral)

Midnight Oasis: (Ook een nieuwe geur, maar niet op de foto’s) Als een avond wandeling over het zandstrand op een exotisch eiland met een middernacht wind vermengt met eiland citrus en warm sandelhout. (Fresh) Deze warme geur, die tegelijkertijd ook erg fris is, vind ik erg verrassend. Een super lekkere geur!

Update: Ik heb mij even vergist in twee geuren. Midnight Oasis is een nieuwe geur en Midsummer’s Night is een geur uit het vaste assortiment. Midsummer’s Night is overigens ook érg lekker!

De Floral geuren vind ik echt veel lekkerder dan verwacht. Ik heb nooit echt veel met bloemengeuren, maar zodra de geuren niet te heftig zijn, lekker fris zijn en tegelijkertijd warme geuren met zich mee brengen, dan ben ik toch snel om. Alleen maar warme, kruidige geuren branden is ook niet lekker, als het zo ontzettend zacht buiten is.

De tart bestaat alleen uit wax, zonder lont. De tart (of een gedeelte) kun je plaatsen in een wax brander (nooit water toevoegen).  Door een waxinelicht te plaatsen in de wax brander, smelt de tart. Als de wax gesmolten is zal het zijn geur verspreiden. De waxtart heeft circa 8 branduren. Ik vind dat er wel minimaal 10 uur geur vanaf komt!

Tip: Breek de tart doormidden, zodat je meerdere keren kan genieten van één tart. Ook zijn de meeste tarts veel te groot voor de kleinere branders en er een kans is dat de tart helemaal niet in je brander past als die smelt. Overstromingsgevaar dus ;). Voor meer informatie en trends raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de blog Choose Beautiful!

Mijn favorieten van deze nieuwe geuren van 2014 zijn toch wel Under the Palms, en Pink Hibiscus! Vooral Under The Palms heeft mij echt positief verrast. De groene geur van de palmen gemixt met de kokosgeur, hmm heerlijk als het zo lekker zacht buiten is.