• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Zebrana’s | Lush geïnspireerde ketting Unicorn Horn

Zebrana’s | Lush geïnspireerde ketting Unicorn Horn

Ik vind het super leuk dat ik door m’n blog regelmatig in aanraking kom met leuke merken en aparte webshops. Zo werd ik laatst benaderd door Dieuwke, van de leuke webshop Zebrana’s. Dieuwke maakt zelf allemaal creaties met fimoklei, zoals Lush geïnspireerde sieraden zoals deze super schattige Unicorn Horn. Ik blijf er maar naar kijken, want want is dat knap gemaakt! Er zit zoveel precisie werk in en omdat ik het heel erg uniek vind, vind ik het heel erg leuk om dit onder de aandacht te brengen.

Ik vind het heel erg leuk dat ik in contact ben gekomen met Zebrana’s. Ik vind het heel erg leuk om te zien dat mensen op zo’n manier hun creativiteit uiten en origineel zijn in het maken van sieraden. Ik als Lush liefhebber werd natuurlijk gelukkig toen ik de super schattige Unicorn zag. Ik vind het heel erg leuk dat het van Fimoklei is gemaakt. Ik heb zelf in m’n jeugd ook wel eens wat poppetjes en vooral heel veel muizen gemaakt van Fimoklei en dat vond ik toen heel erg leuk om te doen.

Je vindt diverse dingen in de webshop van Zebrana’s zoals magneten (erg tof voor op je koelkast/afzuigkap bijvoorbeeld), sieraden en sleutelhangers. Mocht je dol zijn op Lush, dan is het heel erg leuk om diverse Lush producten in het klein te herkennen én misschien wil je wel een flesje van je favoriete showergel aan je sleutelbos hebben hangen?

Deze sleutelhanger bijvoorbeeld ook met allemaal Lush producten is toch ook geweldig?

Ik vind het assortiment van Zebrana’s echt heel erg leuk en vooral om herkenbare dingen van Lush te zien. Ik ben een echte Lush fan, dat weten de mensen wel die mijn blog al een tijdje volgen. Ik vind het daarom geweldig om bepaalde badproducten herkennen. Ik heb nog nooit zoiets gezien, dus ik vind het een heel vernieuwend concept en een uniek idee. De Unicorn Horn ketting heb ik ontvangen ter review en is te koop in de webshop voor €10!

Heb je nog nooit op Etsy besteld? Dieuwke heeft een leuke kortingscode van 5 euro voor jullie, die jullie via de volgende link kunnen verzilveren.  De producten worden wereldwijd verzonden, dat is ook erg handig om te weten. Ik zou zeggen neem vooral even een kijkje in de schattige wereld van sieraden en accessoires van fimoklei! Ik word onwijs vrolijk van het gekleurde aanbod!