• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Ziaja Olive Leaf & Cacao butter

Ziaja Olive Leaf & Cacao butter

Ik kreeg de vraag of ik producten wilde testen van het merk Ziaja, een merk dat voor mij nog niet bekend was. Des te leuker vind ik het op producten uitgebreid te testen en mijn mening daarover te geven. Ik koos voor een cleasing oil die ik kan aanbrengen nadat ik mijn make-up heb verwijderd en voor een fijne shower scrub. Ik heb de producten lang uitgeprobeerd en ik ben erg te spreken over de producten.

Wat meer over Ziaja

Ziaja Ldt is een producent van farmaceutische en hoogwaardige cosmetica op basis van natuurlijke ingrediënten voor gezicht, lichaam en haarverzorging. Ziaja cosmetics combineert hoog kwalitatieve en traditionele onderdelen zoals kruidenextract en vitaminen met moderne technologie. De formules zijn gebaseerd op farmaceutisch deskundigheid. Alle producten, voordat ze op de markt komen, zijn klinisch getest door Medical Academy en zijn gecertificeerd door de “National Hygiene Board”of de Drug Instituut. 

Scrubben vind ik heerlijk, maar ik doe het veel te weinig. Niet omdat ik er dus te lui voor ben, maar meer uit tijdgebrek. Ik ben soms allang al blij als ik gewoon lekker in mijn bed lig zonder uitgebreid m’n lichaam nog te scrubben en in te smeren. Een showerscrub vind ik al een stuk makkelijker aangezien ik toch soms wat langer onder de douche sta om mijn benen te scheren. Een scrub voor de shower vind ik makkelijk, pak ik sneller en deze geur is hemels. De geur van cacao, maar ik ruik ergens ook een beetje kokos en krijg ik er een zomer gevoel van!

Een scrub voor onder de douche die de huid zichtbaar schoner maakt en de dode huidcellen van de opperhuid verwijdert.

  • Verbeterd de bloedcirculatie van de huid zodat er meer zuurstof in de huid komt.
  • Zorgt dat de huid zijn natuurlijke zachtheid en gladheid terug krijgt.
  • Laat een subtiele cocoa boter geur achter op de huid.
  • Is geschrikt voor alle huid typen.

Breng de scrub aan op een vochtige huid en masseer deze met een roterende beweging in. Spoel deze vervolgens af met lauw warm water. Herhaal dit 2 tot 3x in de week. €5,99
 
Hoofdingrediënten: coco-glycosides, cacao butter

Dan nu een heel ander product namelijk een cleanser. Die zowel voor het lichaam als het gezicht te gebruiken is.

Lichaam en gezicht reinigingsgel met olijfblad extract voor de droge, gevoelige, vochtarme huid.
Werkt verzachtend, hydrateerdt  de huid tijdens het wassen. Gebruik waterloos, werkt van zichzelf licht en zacht schuimend. 

Deze cleanser past helemaal bij mijn droge huidtype. Ik gebruik hem wel graag als cleanser voor het gezicht in plaats van bijvoorbeeld in mijn badwater. Ik kies dan eerder voor een verzorgend badproduct. De cleanser voelt zacht aan op mijn gezicht en ik vind het prettig dat de cleanser een beetje schuimt. Dan krijg ik toch het idee dat het gewoon echt wat doet voor de huid. Heel erg prettig deze cleanser en voor de prijs van €5,29 vind ik dat een heel mooi prijsje voor zo’n fijne cleanser.

  • Olive leaf extract verfrist en versterkt de huid, voorkomt transepidermaal waterverlies.
  • Olijfolie essence reinigt en smeert de huid.
  • Beschermt tegen uitdroging. Voorkomt jeuk, verzacht en vermindert de ruwheid van de huid.

Gebruik:

Kan worden gebruikt voor gezicht en lichaam. Vermijd gebied rond de ogen.
Douche: breng een kleine hoeveelheid en spoel grondig uit.
Bad: giet 2-3 kopjes in warm water. Zeer goed voor een droge huid.

Hoofdingrediënten: olive leaf extract, olive oil

Tags: