• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer +win

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer +win

Iets waar je maar weinig leest op mijn blog is wel over scheermesjes. Niet omdat ik daar niet over wil schrijven, maar omdat ik in het verleden tientallen mesjes heb geprobeerd. Van de goedkoopste tot de duurste en ik kwam uit toen bij de Gilette Venus. Die gebruik ik al jaren en daar ben ik super tevreden over. Ik kreeg met veel andere mesjes last van irritaties en rode bultjes en dat is geen pretje. Nu kwam er iets super leuks met de post mee en dat is deze Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer. Ik heb wel eens van het merk Wilkinson, maar ik kan mij niet herinneren dat ik ooit iets van het merk heb getest. Het mooie weer komt er weer aan en dat is de tijd waarin wij niet meer onder het scheren uitkomen. De blote benen mogen straks weer geshowd worden, maar het is ook tijd om te bedenken of je bikini-lijn nog moet scheren of moet bijwerken.

Meer over de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer

Van het woord trimmer word ik een beetje bang, maar dat is meer omdat ik het een beetje eng vind dat het iets is op batterijen en ik ben bang voor irritaties. Gelukkig ziet de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer er wel fijn uit en het design vind ik er goed uitzien.

De waterdichte trimmer werkt op een AAA – batterij en de trimmer kan worden ingesteld op 3 verschillende standen/haartypes. Aan de andere kant van het apparaat zit een gewoon scheermesje. De 5 Curve Sensing mesjes passen zich gemakkelijk een de natuurlijke rondingen van de huid. De trimmer schijnt ook geschikt te zijn voor de gevoelige huid, vandaar dat ik het heel erg interessant vond om deze te testen. Wat ook heel erg handig is dat aan beide kanten (zowel bij scheermesje als bij de trimmer) een soort serum erin verwerkt zit die actief wordt als het in aanraking komt met water om je huid te hydrateren, te verzorgen en verzacht. (Wilkinson Sword Hydro Silk hydrateert je huid tot 2 uur na het scheren, daarna neemt de zachtheid wat af)

Ik vond het een grappig pakketje dat er een schaar werd meegestuurd om ‘de boel even kort te wieken met een schaar’. Leuk als er van dat soort details worden meegestuurd.

Ik vind de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer heel erg prettig in gebruik. Ik was bang om het product te testen omdat ik maar van één merk de scheermesjes fijn vind en waar mijn huid ook nog eens goed op reageert. De scheermesjes van de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer vind ik meteen heel erg glad aanvoelen als ik ermee over mijn huid scheer. Ik merk meteen dat de mesjes lekker over de huid glijden en ook mede doordat het serum geactivieerd wordt zodra het met water in aanraking komt. Dat vind ik fijne uitvinding en lekker makkelijk ook omdat ik mij graag in bad of onder de douche scheer.

Nadat ik mijzelf heb geschoren merk ik geen irritaties en ook niet een paar uur later. Top! Ik ben er erg enthousiast over. De trimmer maakt best wel veel herrie waardoor ik wat huiverig er voor was, maar ook de trimmer werkt prima. Prettig dat deze in drie standen te gebruiken is!

  • Door de waterdichte behuizing kan de Hydro Silk Bikini ook probleemloos onder de douche worden gebruikt
  • De ovale scheerkop beweegt zich efficiënt en moeiteloos langs de vrouwelijke contouren
  • Een speciaal steuntje zorgt ervoor dat de Hydro Silk Bikini in de douche kan worden neergelegd zonder dat het serum in contact komt met water
  • Een ergonomisch rubberen handgreep aan beide kanten zorgt voor stevige grip
  • Voor een zijdezachte gladde huid: Het water geactiveerde serum met marine extracten hydrateert je huid meer dan elk ander scheersysteem
  • Mooie contouren: Dankzij de speciale trimmer worden vormen nauwkeurig gestyled.
  • Zacht scheren: De 5 Curve-Sensing mesjes passen zich aan de natuurlijke contouren van je lichaam aan,voor een comfortabele scheerbeurt en onweerstaanbaar gladde huid – ook voor de gevoelige bikinilijn!

Verkoopadviesprijs : € 15,99. Verkrijgbaarheid : Vanaf april 2016 verkrijgbaar bij alle bekende drogisterijen

Ik had het product al overgestuurd gekregen en getest en toen kreeg ik afgelopen week op de persdag nog een Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer. Ik heb er natuurlijk al één dus ik maak graag één van jullie hier blij mee. Ik kies 1 mei iemand uit de reacties!

Dit product heb ik ontvangen voor een review. Dit beïnvloed m’n mening natuurlijk niet, maar mocht je daar meer over willen lezen dan verwijs ik je door naar mijn disclaimer

Tags: