• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
altijd op zoek naar de perfecte tas

altijd op zoek naar de perfecte tas

Ik heb een haat-liefde verhouding met tassen. Heel veel meiden vinden het heerlijk om met een tas rond te lopen en hebben tientallen tassen in hun bezit. Ik heb wel meerdere tassen in mijn bezig en ik ben ook dol op mijn kleine zwarte schoudertasje, waar mijn camera net in kan, maar dan kan ik voor de rest weinig andere dingen meenemen. Voor de rest heb ik wat grotere tassen, maar ik vind geen één tas (behalve m’n rugtas) handig. Geen handige opbergvakjes voor belangrijke spullen, maar ik vind de tassen die ik heb ook niets meer aan.

Ik zoek een mooie tas, die ook nog eens heel erg handig is. Ik zit te denken aan een mooie bordeaux rode tas, een mooie okergele of de geweldige tas van Steve Madden met studs. Dat is denk ik de tas die op mijn wishlist komt te staan, want van alle tassen vind ik deze het mooiste. Ik wist trouwens helemaal niet dat Steve Madden ook van die mooie tassen maakte! Ik dacht dat Steve Madden alleen maar niet normaal hoge hakken maakte, waar ik voor geen meter op kan lopen. Een mooi merk, maar ik dacht dat er voor mij weinig tussen zat. Tot dat ik weer eens het internet ging afspeuren naar mooie tassen.

Ik wil ook geen hele dure tas hebben, aangezien ik snel uitgekeken raak op spullen. Een tas van rond de 60/70 euro is voor mij echt wel de max. Ik twijfel of ik ga voor een opvallende tas qua kleur. Het lijkt mij heel erg leuk om een tas te hebben in een mooie warme tint, maar aan de andere kant ben ik bang dat je op een tas met kleur nog sneller uitgekeken raakt.